Лепоте и понуда Српске на холандском тржишту

Novosti Online / Д.ЛАЛИЋ

13. 01. 2020. у 23:46

Лепоте и понуда Српске на холандском тржишту
Туристичка организација Републике Српске (ТОРС) шесту годину заредом промовисаће најзаначајнију понуду и дестинације Српске од 15. до 19. јануара на сајму туризма у холандском граду Утрехту
Туристичка организација Републике Српске (ТОРС)шесту годину заредом промовисаће најзаначајнију понуду и дестинације Српске од 15. до 19. јануара на сајму туризма у холандском граду Утрехту.


И ове године промоцију на овој сајамској манифестацији ТОРС реализује уз подршку и партнерство Представништва Републике Српске у Белгији, саопштено је из ТОРС-а.


На штанду ТОРС-а своју туристичку понуду представља и Туристичка организација града Бањалука, као и туристичка агенција "Цептер паспорт".


Туристи из Холандије последњих година показују велико интересовање за дестинације у Републици Српској, а највеће интересовање гости показују за природне лепоте и актракције Српске, авантуристичке спортове - планинарење, бициклизам, рафтинг, уз потпуни боравак у природи, имајући у виду да су Холанђани велики љубитељи камповања, наводи се у саопштењу.


Прочитајте још: Представљена туристичка понуда Републике Српске у Новом Саду


Боравак на дестинацији користе и за уживање у градским турама, али и доброј гастрономској понуди, те је ТОРС искористио прилику да у оквиру промоције на штанду, одржи и презентацију еногастрономске понуде најквалитетнијих производа Српске.


Током трајања сајма биће одржан велики број састанка са представницима туроператера и агенција, као и представницима медија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације