Наше је боље: Отворен сајам домаћих производа у Бијељини

Д. Л.

16. 12. 2019. у 23:33

Наше је боље: Отворен сајам домаћих производа у Бијељини
У Етно-селу „Станишићи“ отворен је сајам „Наше је боље“ на којем учествује више од 90 излагача из РС који промовишу домаће производе

Сајам домаћих производа "Наше је боље", на којем учествује више од 90 излагача из целе Републике Српске, отворила је у Етно-селу "Станишићи" у Бијељини председник Републике Српске Жељка Цвијановић.

Цвијановићева је поручила да је намера оваквих манифестација јачање свести грађана да је домаћи производ најбољи.

Она је на свечаном отварању сајма нагласила да је циљ да институције Владе Српске у сарадњи са привредницима подстичу или развијају економски патриотизам.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Преваранти харају Посавином: Од чобана краду овце и јагњад

Отварању сајма домаћих производа присуствовала је министар трговине и туризма Републике Српске Сузана Гашић, која је истакла да је намера овог скупа да што више привредника окупи на једном месту да би се представило чиме располаже Српска.

- Желимо да промовишемо домаће производе, да се купује наше да би се јачала наша привреда - истакла је Гашићева.

Сајам се организује у оквиру кампање "Наше је боље", коју Министарство трговине и туризма Републике Српске спроводи с циљем промоције домаћих производа и јачања привредних активности у Српској.

У протеклом периоду су широм Републике Српске одржане конференције посвећене брендирању домаћих производа, реализоване активности на промоцији домаћих брендова и објављено осам бројева билтена "Најбоље из Српске" у којима су представљена најуспешнија предузећа у Републици Српској.

Организатор Сајма је Министарство трговине и туризма Републике Српске.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације