Правимо шампиона за Европу: Први човек CarGo, на челу Клуба малог фудбала Црвена звезда

Д. Б. М.

01. 12. 2019. у 07:30

Правимо шампиона за Европу: Први човек  CarGo, на челу Клуба малог фудбала Црвена звезда

Александар Вучић Фото Д. Миловановић

Александар Вучић, председник Удружења грађана поручује: Желим да идемо кораком у свет, да се игра по највишим стандардима

Скупштина Клуба малог фудбала Црвена звезда за новог председника Клуба једногласном одлуком изабрала је Александра Вучића, председник Удружења грађана CarGo.

Вучић је том приликом на стадиону "Рајко Митић" захвалио на указаном поверењу и истакао да је циљ да заједно са целим тимом стручњака различитих профила направи шампиона за Европу.

- Захваљујем досадашњој управи клуба на свему што су учинили, али и на томе што су нас позвали да им помогнемо. Препознали су да смо направили CarGo као велику породицу која олакшава живот свим грађанима и позвали нас да заједно радимо на даљем развоју клуба. Зато могу са сигурношћу да кажем да од Звездиних футсалера правимо шампиона за Европу - истакао је Вучић у просторима црвено-белих.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Студирали у Србији и остали везани за нашу земљу


ВУЧИЋ је додао да футсал доживљава експанзију широм света и да Србија заслужује спорт по европским стандардима.

- Желим да идемо сигурним кораком у свет. Желимо да се утакмице играју по највишим стандардима и да се сви поносимо оствареним резултатима и успесима - казао је он и додао да се "футсал можда зове мали фудбал, али га великим чине људи".

НОВОИЗАБРАНИ председник Клуба рекао је да дуго прати футсал, као и да се на једној од футсал утакмица одушевио енергијом навијача, атмосфером и обостраним навијањем.

- То је спорт у којем навијачи једног тима аплаудирају голу другог тима, у којем деке доводе своје унуке на утакмице. Овај спорт враћа осећај за праве вредности спорта - фер-плеј, а ми желимо да промовишемо здрав дух - рекао је Вучић.

Вучић је најавио да ће следеће недеље представити своје планове и да ће већ од недеље која је пред нама изаћи са врло амбициозном агендом како би тим био спреман од Нове године.


У ПОРОДИЦИ ЦРВЕНО-БЕЛИХ

Клуб малог фудбала Црвена звезда основан је овог јуна и том приликом примљен је у велику спортску породицу црвено-белих. У првом делу сезоне од свих девет првенствених одиграних утакмица футсалери Црвене звезде су остварили све победе.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације