Девојчица (4) од ударца летела неколико метара: Возач “аудија” побегао са места несреће, после хапшења тврдио да се ничега не сећа

Новости онлине

25. 11. 2019. у 20:22

Девојчица (4) од ударца летела неколико метара: Возач “аудија” побегао са места несреће, после хапшења тврдио да се ничега не сећа

Илустрација; Фото: Depositphotos

Четворогодишња С.К. повређена је када ју је у близини школе ударио аутомобил, а возач побегао
Четворогодишња С.К. из Бањалуке повређена је када ју је у близини школе у насељу Пријечани ударио "ауди", а возач побегао.


Девојчица је у петак око 18 часова ишла с мајком и сестром Хиландарском улицом у Пријечанима, а оне су срећом избјгле налет аутомобила, док је девојчица од силине удара одбачена неколико метара.


Возач који је побегао убрзо је пронађен и ухапшен, а "Независне" сазнају да је ухапшен Р.М. из Лакташа.


Повређена девојчица је превезена у Универзитетски клинички центар РС на лечење, где задржана јер је задобила повреде главе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ударио колима бициклисту па се бежећи „закуцао” у дрво


Наводно је одбегли возач током саслушања рекао да се не сећа догађаја, а сумња се да је у моменту незгоде био под дејством алкохола, због чега је узет узорак крви ради утврђивања присуства алкохола у организму у време незгоде.


Против њега ће бити поднесен извештај за непружање помоћи повређеном у саобраћајној незгоди, а после утврђивања степена повреда код девојчице биће предузете и друге мере.

(nezavisne.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

veselnik

25.11.2019. 22:22

Vozac definitivno kriv, a mama verovatno nece vise voditi dete DO ulice...poludim kada vidim takve roditelje! Desilo mi se (dok sam vozio) da dete izvuce ruku za koju je vodjeno bez razloga i istrci na ulicu, a sta biva kada se ni ne drzi... Zato, roditelji, udite uvek IZMEDJU deteta i saobracaja!