Маскирани и наоружани претукли старије супружнике: Комшије притекле у помоћ, па се разбојници разбежали

Новости онлине

понедељак, 18. 11. 2019. у 12:50

Маскирани и наоружани претукли старије супружнике: Комшије притекле у помоћ, па се разбојници разбежали

Илустрација; Фото: Depositphotos

Њихов јаук чуле су комшије које су дотрчале а маскирана и наоружана лица су побегла док су супружници задобили више удараца
Приједорска полиција трага за тројицом непознатих разбојника који су у недељу око 19.25 физички напала супружнике, 67-годишњег мушкарца и 64-годишњу жену у насељу Сухи брод у месту Козарац.


Наиме, по њиховом повратку кући, жена је у вечерњим сатима кренула према котловници када је иза куће видела три маскирана и наоружана лица.


Како “Независне” сазнају они су физички напали жену која је запомагала па је дотрчао муж којег су такође напали и нанели му повреде.


"Њихов јаук чуле су комшије које су дотрчале а маскирана и наоружана лица су побегла док су супружници задобили више удараца", рекао је наш извор.


Како су нам испричали приједорчани, у недељу увече је у граду владало право опсадно стање и готово на сваком кораку могли су се видети наоружани полицајци који су блокирали све излазе и контролисали возила.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: На улици напао Новосађанина и отео му мобилни телефон


Како су потврдили у Полицијској управи Приједор, пријављено је да су, три непозната маскирана лица, уз претњу употребе ватреног оружја, физички напала шездесетседмогодишњег мушкарца и шездесетчетворогодишњу жену у непосредној близини породичне куће, након чега су се удаљила са лица места.


"На лицу места извршен је увиђај о наведеном је упознат окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор, уз чију сагласност полицијски службеници предузимају оперативне и истражне мере и радње с циљем проналаска извршилаца и расвјетљавања кривичног дела разбојништво у покушају", навели су из полиције.


Овај догађај уплашио је мештане Козарца будући да су им комшије које иначе живе сами, претучене у густо насељеном месту.


На срећу долазак комшија отерао је разбојнике, али су супружници због овог напада претрпели велики стрес.


(nezavisne.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације