Имам тако јаке везе у полицији да ми ништа не можете! Бахати младић вређао новинара, сад га чека прекршајна пријава (ФОТО)

С. М.

петак, 08. 11. 2019. у 16:14

Имам тако јаке везе у полицији да ми ништа не можете! Бахати младић вређао новинара, сад га чека прекршајна пријава (ФОТО)

Илустрација Фото: В. Данчић

Ведран Граховац (18) из Бањалуке на веома бруталан и безобразан начин вређао Горана Обрадовића новинара Српскаинфо и ЕуроБлица
БАХАТИ младић Ведран Граховац (18) из Бањалуке који је други пут ухапшен у два месеца, на веома бруталан и безобразан начин вређао је Горана Обрадовића новинара Српскаинфо и ЕуроБлица због текста који је објављен о њему.

Прочитајте још:Кућа новинарке „Новости“ под појачаним надзором: Врањска полиција озбиљно схватила претње нашој дописници

Обрадовић каже за „Новости“ да је принуђен због тога да Граховца пријави и полицији.

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука поднеће надлежном суду захтев за покретање прекршајног поступка против њега због почињеног прекршаја вређање, рекла је Срни портпарол ове управе Данијела Мучибабић.

Она је додала да су полицијски службеници Полицијске управе Бањалука поступили по пријави новинара портала Српскаинфо и ЕуроБлица Горана Обрадовића и саслушали Граховца због објављеног садржаја на друштвеним мрежама.

– О свему је обавештен дежурни тужилац Окружог јавног тужилаштва Бањалука који се изјаснио да нема елемената кривичног дела – навела је Мучибабићева.

Иначе Граховац је прво ухапшен јер је запалио споменик на Бањ брду у Бањалуци, а потом је опет приведен јер је опљачкао маркет у Бањалуци.

Након што су обавестили јавност о његовом хапшењу, он је на примитиван начин вређао новинара Еуроблица и Српскаинфо.

„Горане Обрадовићу, псу, ево видиш након неуспешне пљачке и хапшење, каким у своме wц-у, а требао би бити иза решетака. Имам толико јаке везе у полицији да ми не можете пера одбити, чак шта више, полиција оправдава моје понашање и дозвољава ми да радим шта хоћу“ написао је Граховац на свом инстаграм профилу.

Из Еуроблица кажу да очекују од полиције да их ускоро обавести шта су подузели у овом случају.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

@ Đ. B. @

08.11.2019. 20:59

Momak je iskreno opisao policiju R. S. koja štiti sitne lopove, a sama organizuje i učestvuje u KRUPNOM KRIMINALU. U svim većim pljačkama, trgovini drogom, zelenašenju, ucjenama, premlaćivanju građana ....... itd.... itd, redovno je prisutan bar jedan pripadnik policije.