Преминуо познати српски политичар: Доминирао је у скупштини

NovostiOnline

06. 11. 2019. у 22:20

Преминуо познати српски политичар: Доминирао је у скупштини

Фото: YoutubePrintscreen/Rec Production

Телеграм саучешћа упутила је председник Републике Српске Жељка Цвијановић
Некадашњи посланик у Народној скупштини Републике Српске Ненад Кесић изненада је преминуо у 69. години.


Телеграм саучешћа упутила је председник Републике Српске Жељка Цвијановић.


Својим радом и залагањем дао је допринос јачању највишег законодавног органа Републике Српске и остаће упамћен као поштован и уважен посланик.


Кесић ће бити сахрањен у петак, 8. новембра на породичном гробљу у Елезагићима.


Председник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је саучешће породици Ненада Кесића, те истакао да је овај некадашњи посланик у Народној скупштини оставио дубок траг у јавном и политичком животу Српске.


- Његов одлазак ненадокнадив је губитак за његову породицу, пријатеље и сараднике - наводи Вишковић у телеграму саучешћа.


Вишковић истиче да је са тугом примио вест о смрти Ненада Кесића, некадашњег посланика у Народној скупштини Републике Српске, искреног и преданог сарадника.


- Ненад Кесић је, својим професионалним ангажманом и бранећи интересе Републике Српске, оставио дубок траг у јавном и политичком животу Републике Српске - напоменуо је Вишковић.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Dodik osuo paljbu po Incku i optužio ga za obmanu: Degutantno je i smešno šta on govori


Председник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић данас је поводом смрти бившег народног посланика Ненада Кесића упутио искрено саучешће породици.


- У тешким тренуцима који су задесили породицу Кесић, изражавамо поштовање и саосјећамо са његовима најближима, пријатељима и поштоваоцима - написао је председник Чубриловић у телеграму, саопштено је из Народне скупштине Републике Српске.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације