Објављен видео снимак масовне туче на ауто-путу: Возач изашао из кола у зауставној траци, тада су тројица насрнула на њега (ВИДЕО)

Новости онлине

06. 11. 2019. у 10:33

Објављен видео снимак масовне туче на ауто-путу: Возач изашао из кола у зауставној траци, тада су тројица насрнула на њега (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб принтскрин

Сада је објављен и видео снимак туче која се у недељу догодила
Права драма догодила се на наплатним кућицама у месту Чатрња код Градишке, где се прво десила мања саобраћајна несрећа, а затим и масовна туча у којој је коришћена и чакија.

Сада је објављен и видео снимак туче која се у недељу догодила на ауто-путу Бањалука-Градишка у месту Чатрња. На снимку који су објавиле Независне новине, види се како тројица мушраца насрнућу на једног и задају му ударце.

Човек пада на асфалт, а потом добија још неколико удараца док лежи. Успева, ипак, да се придигне и побегне. Потом се види како један мушкарац улази у аутомобил и креће да вози, а и остали се удаљавају.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -Инспекторима продали 1, 1 килограм хероина: Подигнута оптужница за акцију "Југ 1"

Портал подсећа да су тројица мушкараца повређена, а тројица ухапшена, након масовне туче која је избила испред наплатних кућица у Чатрњи, на аутопуту Бањалука - Градишка, и то након што је пасат обилазио колону, а затим закачио форд фијесту, испред које је хтео да се убаци.

- С.И. (28) је аутомобилом "форд фиеста" чекао ред на наплатним кућицама у Чатрњи и таман када је дошао на ред, зауставном траком кретао се аутомбил "пасат" којим је управљао Ж.Ч. (59) из Бањалуке. Возач "пасата" је покушао да се из зауставне траке укључи испред "форда" - рекао је раније саговорник Српскаинф, преноси Блиц.

С.И. то није дозволио и тада је дошло до мањег судара два возила, у којем није било повређених, већ је само причињена штета.

- Тада из „фиесте“ излазе С.И. и његови сапутници Д.П. и Д.Ч. и нападају возача "пасата", његовог сина Р.Ч. и сапутника Р. Н. Колима ударају Р.Н, ломећи му прст, а возилом су лакше повредили и Р. Ч - појашњава извор.

Затим путник из "фиесте" Д.Ч, узима чакију и повређује Ж.Ч, а потом Д.П. узима ту исту чакију и поново повређује Ж.Ч.

То није било довољно те су том чакијом оштетили и "пасат" и слупали му шајбну.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)