Ко се крије иза претњи Бошку Југовићу начелнику Пала!

С. М.

15. 10. 2019. у 13:28

Ко се крије иза претњи Бошку Југовићу начелнику Пала!

Фото: Paleinfo

Истрага о претећим СМС порукама начелнику општине Пале Бошку Југовићу

Начелник општине Пале Бошко Југовић затражио је од Полицијске управе Источно Сарајево да јавности предочи сва званична сазнања о случају претећих СМС порука које је добијао и саопшти у којој је фази њихово расветљавање.

- Лица која су то починила су идентификована, а ја тражим и да се открије њихов идентитет, каже Југовић.

Прочитајте још: Шаровићев алиби да остане у власти!

Он истиче да ће, без обзира да ли ће бити основа да се покрене кривична пријава, покренути приватну тужбу против тих лица, јер постоји основана сумња да су се нека од њих налазила на листи СДС за одборнике.

Након изјава начелника Пала Из Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву речено је да ће бити предузете мере након анализе комплетног материјала достављеног од полиције у вези са слањем претећих СМС порука јавним личностима.

У одговору на питање у којој фази је истрага о претећим СМС порукама начелнику општине Пале Бошку Југовићу из Окружног тужилаштва наводе да су 15. априла од Полицијске управе Источно Сарајево примили оперативни материјал на оцену ради предузимања мера и радњи.

Из Тужилаштва прецизирају да је материјал у вези са пријавом лица да им стижу СМС поруке због којих осећају страх за свој и животе чланова породица.

- Наведени материјал заведен је у евиденцију предмета ТЦМС (Система за аутоматско управљање предмета у тужилаштвима) које води Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву, наводи се у одговору Тужилаштва.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Pantelija

18.10.2019. 14:54

Ne bi me cudilo da iza svega stoji SDS,ta partija koja sebe predstavlja kao stvaraoce Republike Srpske,nije nista drugo do kriminalna grupa.