Камапањa Волим Српску: Промовисани успешни студенти, спортисти и талнети

Д.Л.

14. 10. 2019. у 14:12

Камапањa Волим Српску: Промовисани успешни студенти, спортисти и талнети

Кампања Волим Српску: Фото РТРС

Покретач кампање је Министарство породице, омладине и спорта, а циљ је промоција позитивних вредности и талентованих и успешних младих људи у Републици Српској
ампања "Волим Српску" представљена је данас у Бањалуци у Административном центру Владе Републике Српске.


Покретач кампање је Министарство породице, омладине и спорта, а циљ је промоција позитивних вредности и талентованих и успешних младих људи у Републици Српској.


Намера је да у овој кампањи буду ангажоване све институције, јавне установе, локалне заједнице, те организације цивилног друштва, како би подржали најталентованије младе да остану у Републици Српској.


Циљ кампање "Волим Српску" јесте промоција успешних, младих људи, спортиста и волонтера који су у Републици Српској остварили успех и у њој виде своју будућност, истакла је министар породице, омладине и спорта Соња Давидовић.


Прочитајте још: СРПСКА ПУНА ТАЛЕНАТА И ОДЛИКАША: Најбољи ученици и наставници добили награде


- То су најбољи међу нама и данас желимо да им одамо признање за то, рекла је Давидовићева новинарима у Бањалуци пре представљања кампање "Волим Српску".

Она је рекла да се на почетку промовишу млади који су имали директну подршку Министарства у свом раду, а даље ће кроз кампању бити укључена и друга ресорна министарства, институције и локалне заједнице које подржавају ту популацију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације