ПОДВОЂЕЊЕ ДЕВОЈЧИЦЕ У ШИПОВУ: Баба и педофил остају у притвору

О. М.

среда, 09. 10. 2019. у 21:28

ПОДВОЂЕЊЕ ДЕВОЈЧИЦЕ У ШИПОВУ: Баба и педофил остају у притвору

Илустрација / Фото: Depositphotos

Овај шокантни случај откривен је средином септембра, након што су грађани пријавили да 11-годишњу девојчицу често виђају у друштву С. С.

ОКРУЖНО јавно тужилаштво Бањалука за још два месеца затражило је продужење притвора М. С. (64) из Шипова осумњиченој за подвођење 11-годишње унуке, и С. С. (53) из Шипова, који је с девојчицом имао сексуалне односе.

Прочитајте још: Баба ухапшена због подвођења унуке

Баби 11-годишње жртве на терет се ставља да је починила кривично дело навођење на проституцију, за које је законом запрећена казна од једне до осам година затвора. С друге стране С. С., који има богат полицијски досије, терети се за обљубу са дететом млађим од 15 година за које му прети казна од најмање осам година затвора.

Овај шокантни случај откривен је средином септембра, након што су грађани пријавили да 11-годишњу девојчицу често виђају у друштву С. С., те како се с њим вози у аутомобилу и долази у његов стан. Будући да се ради о човеку с криминалном прошлошћу, све је пријављено полицији.

Прочитајте још: Ухапшен због искоришћавања малолетнице за порнографију

Уследила је брза реакција полиције која је С. С. затекла у стану с малолетницом, а да све буде још горе с њима је затечена и жртвина бака која се сумњичи да је, за новац, подводила унуку. Обоје су ухапшени и против њих се води детаљна истрага.

ТЕЖАК ЖИВОТ

МАЛОЛЕТНА жртва годинама је живела са баком и одрастала је у специфичним условима. Мајка ју је добила рано, у ванбрачној вези. У међувремену, њена мајка се удала и живи с мужем и другим дететом, док је 11-годишњакиња најчешће боравила код баке.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

sekt

21.02.2020. 12:50

@Šumadinac BRE - Robija za babu,a i majku,znala je gde jadno dete ostavlja.