МОДРИЧА - Полицијској станици Модрича, у понедељак око 20 часова, пријављен је несвакидашњи инцидент који се десио у селу Језеро у општини Вукосавље. Наиме Јозо Шимић (65) из села Срнава наишао је “мерцедесом“ са другаром Веселком Петрићем у Језеру на девојку која стајала покрај пута сва крвава. Када су је позвали да јој помогну и када је она села у њихов ауто, наишао је у великој брзини „голф“ без регистрских таблица и три пута од позади ударио у „мерцедес“.


- Одмах смо позвали полицију, међутим бели „голф“ се тад појавио и испред нас и опет три пута ударио у наш ауто да би на крају ударио леву страну „мерцедеса“ и том приликом је сломио точак. Младић је изашао и „голфа“ и почео је да нам прети, посовао нам је све по списку. Био је видно пијан. Дошала је полиција а он је побегао према Оџаку. Припадници МУП-а сз преузели девојку која нам је рекла да је из Шамца. Ми смо желели само да јој помофнемо јер је била сва крвава и исцрпљена, највероватније од батина - испричао нам је Веселко Петрић, сведок догађаја.


- Одмах по пријави реаговали су полицајци из Полицјске станице Модрича, пронашли су и идентификовали лице, те утврдили да се ради о лицу иницијала М.Р. из Оџака у ФБиХ и женском лицу С.Т. из Шамца. Лице иницијала М.Р. је лишено слободе и над истим је извршено алкотестирање и тестирање на опојне дроге, приликом чега је код истог утврђено присуство аклкохола у организму и да је исти позитиван на одређену опојну дрогу. О наведеном је обавештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој - саопштено је из Полцијске управе Добој.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СКАНДАЛ У ЈАКОВУ: Уз четири литре ракије кум тукао домаћине, нападнути и полицајци!


Како само сазнали ради се о Милету Радуловићу (25) је из Новог Града у општини Оџак који је регистровани наркоман и малдић који од раније имао проблема са законом, док је девојка С.Т. (27) из Шамца и како смо незванично сазнали представила са као супруга Радуловића.


Ово је најбољи пример да и добре намере некада нису добре јер можете добити батине уколико неком пожелите помоћи.


Фото: Вид Благојевић