СТОЈАН Петковић (79) из Теслића, који је нестао 5. октобра, пронађен је мртав у близини ловачке куће у месту Чечава код Теслића.

Тело је пронађено око 11.20 часова током потраге у коју су били укључени полиција, чланови његове породице и грађани Теслића. На телу нису уочени трагови насиља и сумња се је Петковић умро природном смрћу.

- Теслићка полиција извршила је увиђај у присуству мртвозорника и о свему је обавештен дежурни тужилац. На телу и око њега нису уочени трагови који би указивали на евентуално кривично дело - наводе у ПУ Добој.

Петковићев нестанак породица је јуче пријавила полицији наводећи да се он 5. октобра око 15 часова удаљио од куће.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Медаља за требињски изум

МУП РС трага и за Боретом Родићем из Гаћана код Приједора и позива све грађане, који имају информације о његовом кретању, да о томе обавесте полицију.

Боре Родић је 3. октобра око поднева отишао из своје куће у Гаћанима код Приједора и више се није вратио. Родић је висок око 170 центиметара, крупније грађе и има кратку седу косу. При одласку из куће на себи је носио доњи део тренерке и дукс тамно плаве боје, те црне патике.

- Позивамо све грађане уколико га уоче, или имају сазнања о његовом кретању, да то пријаве најближој полицијској станици и на дежурни број 122 - наводе у МУП РС.