У појачаним акцијама МУП-а Српске и Жандармерије одузета дрога и оружје

Р.С.

понедељак, 30. 09. 2019. у 14:45

У појачаним акцијама МУП-а Српске и Жандармерије одузета дрога и оружје
Из МУП-а Српске је саопштено да је у акцијама од 26. до 29. септембра, евидентирано 45 различитих прекршаја из области јавног реда и мира, а пронађена је и одузета одређена количина марихуане и екстазија
Припадници Министарства Републике Српске и Јединице жандармерије су протеклог викенда спровели појачане мере и рације на подручју Републике Српске у угоститељским објектима и на локацијама са израженом безбедносном проблематиком.

Из МУП-а Српске је саопштено да је у акцијама од 26. до 29. септембра, евидентирано 45 различитих прекршаја из области јавног реда и мира, а пронађена је и одузета одређена количина марихуане и екстазија, те предмети погодни за наношење телесних повреда – хладно оружје, ватрено оружје, гасно оружје и уређај за изазивање електрошокова.

Због почињеног кривичног дела недозвољена трговина, ухапшена је једна особа код кога је пронађено и одузето око 250 килограма резаног дувана.


ПРОЧИТАЈТЕ И:  Уједињена Српска усвојила Нацрт декларације о неповредивости Републике Српске


- Једна особа је ухапшена по основу расписане потраге, а привремено је одузето и једно возило које је коришћено приликом извршења кривичног дела кријумчарење људи. Даљи рад по наведеном је у току – саопштено је данас из МУП-а Републике Српске.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације