ТРАГЕДИЈА НА РОЂЕНДАНУ: Младић забацио главу уназад, поплавео по лицу и врату, преминуо на путу до болнице!

Новости онлине

19. 09. 2019. у 17:58

ТРАГЕДИЈА НА РОЂЕНДАНУ: Младић забацио главу уназад, поплавео по лицу и врату, преминуо на путу до болнице!

Илустрација; Фото: Depositphotos

Како је потврђено из Ургентног центра Опште болнице пацијент је довезен мртав и највероватније је издахнуо током транспорта
Двадесеттрогодишњи младић С.Р. из Бузекаре, села у близини Брчког, у среду је преминуо, највероватније услед дављења храном.


Како је потврдило неколико очевидаца, друштво се окупило на прослави рођендана заједничког пријатеља у том селу, где је на трпези служена јагњетина.


"У једном тренутку наш друг је забацио главу уназад и почео да добија плаву боју по лицу и врату. Мислили смо да му је позлило и изнели смо га изван просторије те га положили на бок. Неко му је извадио језик и он је почео да дише, али је убрзо поново дошло до компликација, те смо позвали хитну помоћ”, испричао је један од очевидаца који није желео да се открива његов идентитет.


Како је потврђено из Ургентног центра Опште болнице Брчко пацијент је довезен мртав и највероватније је издахнуо током транспорта. Један од очевидаца је рекао да је од медицинских радника сазнао да су из грла младића извадили "два већа, несажвакана комада меса".


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ У ЛЕСКОВЦУ: Пољубио девојку па умро на улици


Шеф Оперативно-комуникационог центра у брчанској Полицији Халид Емкић потврдио је да је полиција обавештена о овом случају.


"С обзиром да је наступила смртна последица, полиција предузима неопходне мере и радње како би утврдила све околности овог догађаја. За сада не могу потврдити да ли ће бити рађена обдукција", рекао је Емкић Хит телевизији.

(nezavisne.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Rade Bg

19.09.2019. 20:08

Ljudi se mnogo opijaju alkoholom pogotovo po selima. Mnogo jedu. Tu je doslo do davljenja. Nije to prvi primer. Na zalost.