ЂОРЂО Н. (55) из села Бољанић код Добоја ухапшен је због сумње да је покушао да убије 51-годишњу супругу, коју је ножем убо у стомак и посекао по руци.

У ПУ Добој наводе да се крвави напад одиграо у понедељак у близини штале на имању њиховог сина. Мотив напада је вишемесечни сукоб међу супружницима, који је кулминирао након што је 51-годишњакиња недавно напустила супруга и преселила се код сина.

Како сазнајемо, жена се на то одлучила јер је дуже време била изложена насиљу од стране супруга који ју је тукао, што је пријављивала и полицији.

Ђорђо Н. наводно није могао да се помири с таквом њеном одлуком. У време када је она на имању остала сама, дошао је до синовљеве куће и жену затекао поред штале. Дошло је до жестоке свађе током које је Ђорђо потегао нож и тешко ранио супругу.

- За пријављеног Ђ. Н. постоји сумња да је испред штале, хладним оружјем својој супрузи нанео убодну рану стомака и посекотину на руци - рекла је портпарол ПУ Добој Драгана Керкез.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СУД ПОТВРДИО: Осумњичени да су продавали дрогу деци на журкама

Напад су виделе комшије које су одмах притрчале у помоћ несрећној жени. Ставили су је у аутомобил и одвезли у Хитну помоћ Дома здравља у Добоју, а цели случај је пријављен полицији.

- Увиђај на лицу места извршио је дежурни тужилац и полицијски службеници ПС Добој 2. Осумњичени је лишен слободе због сумње да је починио кривично дело покушај убиства - рекла је Керкезова.


ЗАДРЖАНА У БОЛНИЦИ

НАКОН указане помоћи у Дому здравља рањена 51-годишњакиња је пребачена у Општу болницу "Свети апостол Лука" у Добоју, где је задржана на даљем лечењу. Засад нема података о тежини њених повреда.