Петрово и Добој угостили репрезентацију Србије

Љ. Ђ.

среда, 17. 07. 2019. у 06:26

Петрово и Добој угостили репрезентацију Србије

Пријем Репрезентативци Србије у Општини Петрово

Општина Петрово и Добој угостили су репрезентацију Србије у седећој одбојци, који су се на спортским теренима на Озрену припремали за предстојећо Европско првенство.

ОПШТИНА Петрово и Добој угостили су репрезентацију Србије у седећој одбојци, који су се на спортским теренима на Озрену припремали за предстојећо Европско првенство.

Капитен репрезентације Стеван Црнобрња каже да су већ други пут на Озрену на припремама и да су одушевљени гостопримством.

И директор репрезентације Слободан Јовандић истиче да је задовољан условима у којима се одвијају завршне припреме за старт првенства Европе.

- Наш план је улазак у четвртфинале, а очекујемо већу подршку не само наш државе Србије, већ и Републике Српске, јер имамо више играча у репрезентацији и са овог простора - рекао је Јовандић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Јахорина: Од августа вожња бобом на шинама

За репрезентативце Србије уприличен је пријем у општинској управи Петрово, где их је примио начелник Општине Озрен Петковић. Посетили су и Спортски омладински центар на Околиштима код Добоја, који је и база Параглајдинг клуба "Парагост".

Репрезентативци Србије су већ отпутовали у Будимпешту, где ће на Европском првенству до 21. јула у групној фази такмичења играти са Мађарском, Украјином, Немачком, Литванијом и Латвијом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације