МЕЂУ НАЈБОЉИМА: Дервећанка на пријему код Карађорђевића

Н. Ђ.

уторак, 25. 06. 2019. у 06:26

МЕЂУ НАЈБОЉИМА: Дервећанка на пријему код Карађорђевића

Теа у Белом двору

Теа Милинковић, ученица генерације СШЦ "Михајло Пупин" у том граду, нашла се међу више од 600 најбољих ученика завршних разреда средњих школа из Србије и Републике Српске у Белом двору на Дедињу

ДЕРВЕНЋАНКА Теа Милинковић, ученица генерације СШЦ "Михајло Пупин" у том граду, нашла се међу више од 600 најбољих ученика завршних разреда средњих школа из Србије и Републике Српске у Белом двору на Дедињу, на 18. годину заредом организованом пријему престолонаследника Александра и принцезе Катарине Карађорђевић.

Иначе, свака гимназија у Србији и Републици Српској бира ђака генерације, коме Фондација за образовање и културу престолонаследника Александра доделује похвалницу и поклон, у знак признања за изузетне резултате постигнуте у средњој школи.

Прочитајте још - Путовали најбољи ученици

- Велика част ми је била да присуствујем веома лепо организованом пријему, који ће ми заувек остати у сећању. Захвална сам свима који су ми омогућили да се нађем међу тим ученицима и надам се да ће се ова традиција наставити и да ће и наредне генерације имати част да се нађу у Белом двору - изјавила је Милинковићева.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Pero Situacija

25.06.2019. 11:29

Čuj to, prijem kod Karađorđevića. To je isto kao i prijem u mjesnoj zajednici. Čemu prijem koji ničemu ne vrijedi?

nibrS

25.06.2019. 12:11

@niko Biseru, kako da budu rođeni u Srbiji kada im roditelji nisu smjeli da dođu u tadašnju komunističku Srbiju...

Republika Srpska

25.06.2019. 12:54

Djeci treba ovakav uzor, a ne da im se glave pune raznoraznim rijalitijima i psihopatskim likovima koji u njima obitavaju. Svaka čast djevojko, vjerujem da ti rijalitije ne pratiš, svu sreću ubuduće!