Због најезде у четвртак запрашивање комараца у Бањалуци

Д. Л.

четвртак, 13. 06. 2019. у 06:20

Због најезде у четвртак запрашивање комараца у Бањалуци

Depositphotos

Запрашивање комараца планирано је у четвртак у периоду од 20.00 до 23.00 часа, те у у раним јутарњим часовима у петак од 4.30 до 7.00 часова

- Запрашивање комараца на територији града Бањалука почеће данас, 13. јуна, то јесте дан раније од планираног, због велике најезде ових инсеката, речено је у предузећу "Еко-бел".

Запрашивање комараца планирано је у четвртак у периоду од 20.00 до 23.00 часа, те у у раним јутарњим часовима у петак од 4.30 до 7.00 часова.

Запрашивање комараца обавиће се на локацијама: Лазарево, Кумсале, Дервиши, Залужани, Кочићев вијенац, Српске топлице, Шибови, Центар, Нова варош, Росуље, Раковачке баре, Шарговац, Рамићи, Дебељаци, Зелени вир, Ада, Медено поље, Пријечани, Делибашино село, затима Мађир, Чесма, Рамићи, Куљани, Драгочај.

Прочитајте још - За викенд најављено запрашивање комараца у Бањалуци

Планиране локације су и Барловци, Павловац, Борик, Петрићевац, Паприковац, Дракулић, Старчевица, Обилићево, Тврђава "Кастел" подручје око Универзитетског клиничког центра Републике Српске и потока Подстранац, Парк Младена Стојановића, шеталиште од Зеленог до Ребровачког моста, те студентски кампус.

Надлежни из предузећа "Еко-бел" упозоравају пчеларе да у наведеном времену предузему мере заштите пчела, а оне се састоје у наткривању пчелињих друштавакартоном или другим приручним средствима.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације