Дефиле бајкера улицама Требиња

Д. ЦУРАЋ

10. 06. 2019. у 15:41

Дефиле бајкера улицама Требиња

Колона мотоциклиста - Фото Д. Цураћ

Центар источне Херцеговине био у знаку мото-скупа и који је оборио досадашње рекорде

ЈУБИЛАРНИ 20. мото-викенд у Требињу је по броју учесника оборио све досадашње рекорде. Према проценама организатора из Мото-клуба ТНТ Требиње, у град на Требишници је стигло више од 2.000 мотоциклиста, а број учесника пристиглих на манифестацију процењује се на више хиљада. Километарска колона мотоциклиста уз звуке "снажних машина" продефиловала је улицама Требиња.

- Стигли су бајкери из свих крајева Европе. И ми смо изненађени и затечени њиховим бројем, али смо срећни због тога. Људи су препознали Требиње као туристички град и град добрих људи. Дошли су и због нас, подржали су наш клуб, јер и ми путујемо свуда - рекао је Милан Мики Муратовић из Мото-клуба ТНТ.

А мотоциклиста у Требињу било је из свих крајева бивше Југославије и Европе. Међу гостима је било и пет чланова Мото-клуба "Србија бајкерс" из града Мури у Швајцарској. Пут за Требиње трајао је два дана, а пређено је 1.600 километара. Председник клуба Драган Радић каже да најмлађи члан има 24, а најстарији, чика Дуле, 67 година.

Прочитајте још: Бајкери "дигли" Требиње

- Године нису важне. Чули смо да су у Прњавору и Требињу два најјача скупа у РС и одлучили смо да те моторијаде буду у нашим плановима - истакао је Радић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације