За данас заказана седица Савета министара у техничком мандату отказана је по трећи пут.

Овог пута седница је отказана због недоласка министара из ХДЗ БиХ.

На седници је требало да буде разматран Нацрт закона о изменама и допунама Закона о Агенцији за рад и запошљавање БиХ и Нацрт закона о званичном времену у БиХ.

Дневним редом ове седнице предвиђено је и разматрање низа меморандума, основа и иницијатива за вођење преговора ради закључивања више међународних уговора о сарадњи, кредитима или ратификацији споразума БиХ са другим државама и организацијама, објављено је на сајту Савета министара.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Bošnjaci drže BiH za svog taoca!

У плану је и разматрање предлога одлуке о одобравању уласка и боравка у БиХ под посебним условима, информације о активностима које се предузимају на пројекту "Изградња ауто-пута/брзог пута Сарајево-Београд-Сарајево", као и извештаја о раду Савета министара за прошлу годину.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -  Podeljeni resori u Savetu ministara? Dodik: Dok se sve ne dogovori, nije ništa dogovoreno

Дневним редом, који садржи 72 тачке, планирано је да буду разматрани и извештаји о раду Граничне полиције БиХ, Института за нестала лица БиХ, Дирекције за европске интеграције, Министарства цивилних послова, Министарства за људска права и других институција, пренела је Радио телевизија РС.