ИГОР Ристић (24), из Теслића, погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи, која се догодила у Бањи Врућици, код Теслића, када је "мерцедесом" А класе слетео с пута и ударио у стуб јавне расвете.

Трагедија се догодила у недељу око 19.15 на регионалном путу Теслић-Блатница. У полицији наводе да је Ристић био једини учесник незгоде, чије се тачне околности и узрок детаљно истражују.

- У незгоди је учествовао И. Р. из Теслића, који је возилом Хитне помоћи превезен у Дом здравља у Теслићу, где је мртвозорник констатовао смрт - наводе у Полицијској управи Добој.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Стравична смрт под "голфом"

Према незваничним информацијама, Ристић је изгубио контролу над возилом, након што га је занео такозвани водени јастук на коловозу.

- Услед тога возило је слетело с пута и ударило у стуб јавне расвете, који се од силине удара срушио. Возило се потом одбило и ударио у стабло, да би се након тога и испревртало. Несрећни младић је на месту остао мртав и лекари нису успели да га реанимирају - наводи извор близак истрази.

По овлашћењу добојског тужилаштва, увиђај су извршили инспектори саобраћајне полиције из Теслића. За то време саобраћај на тој деоници пута био је потпуно обустављен од 21.15 до 22.00.


ПРИМЕРЕН МЛАДИЋ

ПОГИБИЈА Игора Ристића шокирала је цели Теслић. Његови познаници кажу да је био младић за пример.

- Сви смо у шоку и никоме није јасно шта се тачно догодило, јер он није био неко ко је волео брзу вожњу, већ напротив - кажу Ристићеви познаници.