ЕКСПЛИЦИТНЕ ФОТОГРАФИЈЕ КРУЖЕ МРЕЖАМА: Селфији са нагом девојком ометеном у развоју

О. М.

17. 05. 2019. у 20:15

ЕКСПЛИЦИТНЕ ФОТОГРАФИЈЕ КРУЖЕ МРЕЖАМА: Селфији са нагом девојком ометеном у развоју

Иживљавање над 23-годишњакињом Фото "Фејсбук"

Два мушкарца из Градишке приведена. На терет им се ставља да су починили кривично дело обљуба над немоћним лицем, 12. маја ове године

ГРАДИШКА полиција привела је Луку Шиника (25) и Мирослава Поповића (33) из тог града због шокантних фотографија, које круже друштвеним мрежама, а на којој они у аутомобилу позирају с нагом девојком.

Према незваничним информацијама, ради се 23-годишњакињи из Градишке, особи ометеној у развоју која ради као конобарица. Поред Шиника и Поповића на фотографијама се види и Стево Гускић (25), који је тренутно недоступан истражиоцима јер се, како сазнајемо, налази у иностранству.

Портпарол ПУ Градишка Весна Дивљановић каже да је полиција за цели случај сазнала преко медија.

Прочитајте још - Силовао пасторку ометену у развоју

- Након што су експлицитне фотографије објављене у средствима јавног информисања, полицијски службеници су идентификовали све особе. Одмах су пронађени и лишени слободе Л. Ш. и М. П., док је треће лице тренутно недоступно - рекла је Дивљановићева.

Према њеним речима, свима се на терет ставља да су починили кривично дело обљуба над немоћним лицем, 12. маја ове године.

- О свему је обавештен дежурни тужилац ОЈТ Бањалуке, под чијим надзором се предузимају све даље мере - рекла је Дивљановићева.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (14)

Igor

17.05.2019. 20:34

Kako neko ko je ometen u razvoju moze raditi kao konobar- konobarica ? Taj posao zahteva izuzetnu motoriku nogu i ruku i ne moze ga obavljati osaoba ometena u razvoju.

Raca Milosavljevic

17.05.2019. 22:11

... treba da se stide budaletine ... najstrozije ih kazniti ...

Nemanja

17.05.2019. 23:32

Bednici!Ne mogu prici ni jednoj normalnoj devojci pa nasli bolesnu curu.A i koja bi normalna bila sa takvim kretenima.

Paranoid

18.05.2019. 08:58

Mogla bi da im bude olakšavajuća okolnost što su i oni očigledno ometeni u razvoju, ali nadam se da to sud neće tako posmatrati i da će dobiti fine robije!

Laza5

18.05.2019. 09:40

Nije ona ometena u razvoju, njih trojica su ometena u razvoju.čim su ovakvu sliku napravili.