Потрага за Ђукановићем због убиства власника Сектор секјуритија

О. М.

четвртак, 16. 05. 2019. у 13:55

Потрага за Ђукановићем због убиства власника Сектор секјуритија

Аутомобил Бенедија Ђукановића Фото: МУП РС

Славиша Крунић је убијен 22. априла у сачекуши у близини своје викендице у Гламочанима код Бањалуке
ИНТЕРПОЛ у Сарајеву расписао је међународну потерницу за Бенедијем Ђукановићем, осумњиченим за учешће у атентату на власника "Сектор секјуритија" Славишу Крунића, његовог пратиоца Жарка Павловића и рањавање Горана Илића. Засада нема података где се налази, нити је евидентирано да је на легалан начин прешао границу БиХ. Сумња се да је успео илегалним путем да се пребаци у Србију.

Прочитајте још:ПУЦЊАВА У БАЊАЛУЦИ: Убијен бизнисмен Славиша Крунић, његов телохранитељ и један нападач (ФОТО)

Потерница је расписана на захтев Окружног суда у Бањалуци, који је Ђукановићу одредио притвор, а будући да није доступан правосудним органима, за њим је након централне расписана и међународна потерница. Он је последњи пут виђен 23. априла ове године на подручју територије коју покрива ПУ Добој. Утврђено је да је користио бели "голф 7", регистарских ознака 003-К-770, који је снимљен у добојском региону, а који такође није пронађен.

МУП РС апелује на све грађане да уколико примете особу или возило са фотографије, о томе обавесте најближу полицијску станицу или позову на дежурни број 122.

Прочитајте још:Сахрањен Славиша Крунић

Крунић је убијен 22. априла у сачекуши у близини своје викендице у Гламочанима код Бањалуке. Убице су га у заседи чекале на макадамском путу и када је џип "тојота", у ком се возио с телохранитељима, успорио на кривини, убице су са две стране из аутоматских пушака отвориле ватру. Крунић је рафалом погођен у главу, а сувозач Павловић у груди. Возач Илић је рањен у руке и ноге. У пуцњави је убијен нападач Жељко Ковачевић, који је погођен у стомак.

Бенеди ЂукановићПратите нас и путем иОС и андроид апликације