Вишковић посетио Завод Др Мирослав Зотовић и уручио поклоне

Д. Л.

25. 04. 2019. у 14:56

Вишковић посетио Завод Др Мирослав Зотовић и уручио поклоне

Фото nezavisne.com

Премијер Српске је навео да је послао и пригодне пакете бањалучкој Родитељској кући за малишане оболеле од малигних болести, те да им је уочи васкршњих празника, такође, пожелио брз опоравак
Председник Владе Републике Српске Радован Вишковић рекао је данас у Бањалуци да се поново уверио да руководство Дечијег оделења Завода за физикалну медицину и рехабилитацију "Др Мирослав Зотовић" улаже надљудске напоре да малолетни пацијенти преброде све проблеме које имају, због чега ће и даље имати подршку извршне власти Српске.

Вишковић је рекао новинарима да представници Владе традиционално поводом васкршњих празника обилазе малолетне пацијенте Дечијег оделења бањалучког Завода "Др Мирослав Зотовић" у Трапистима.

-Донели смо поклоне, пре свега хигијенске, а ту су и играчке, посуђе и апарати који су потребни Заводу. Деца су добила и слаткише поводом Васкрса, те шарена јаја. Желим да њима и свим запосленима у Заводу честитам престојећи Ваксрс и пожелим што бржи опоравак, а запосленима поручим да ће и даље имати подршку Владе да што лакше обављају свакодневне послове на добробит родитеља и њихове деце. Они свој посао обављају врхунски, поручио је Вишковић након посете.

Прочитајте још - Радован Вишковић: У Српску враћамо представништва фирми из Србије

Премијер Српске је навео да је послао и пригодне пакете бањалучкој Родитељској кући за малишане оболеле од малигних болести, те да им је уочи васкршњих празника, такође, пожелио брз опоравак.

Директор Завода "Др Мирослав Зотовић" Бањалука Горан Талић захвалио је премијеру на константној подршци тој институцији на плану развоја.

-Пратимо најсавременија кретања у области здравства и заиста смо захвални Влади Српске на подршци, навео је Талић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације