Брат и сестра старије животне доби пронађени су мртви код села Водице, које се налази између Шипова и Купреса, незванично сазнају "Независне".


Такође незванично, у питању су Милка Илић и њен брат Недељко Илић, који су живјели сами.


Жена је пронађена у кући, која је у шуми и прилично удаљена од других у овом месту, док је њен брат пронађен испред куће.


Према незваничним сазнањима, на телу мушкарца недостају одређени делови те се претпоставља да су га појеле дивље животиње.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Пронађено тело мушкарца у реци


"Страва и ужас, нико није заслужио да тако сконча. Наводно је жена пронађена у кући на каучу, а њен брат испред куће. Прича се да је тело чак и обезглављено и да фали још неких делова, што су вероватно појеле животиње, јер им је кућа баш забачена у шуми", каже мештанин Стројица.


Милка и њен брат често су лутали и водили су поприлично неуредан живот, а неретко су били виђени како ходају, стопирају, чак и у суседним општинама.


"Они јесу чудно живели, може се рећи да су живели и као бескућници. Она је чак и ноћу ходала сама", кажу мештани Стројица који су потресени чињеницом да су животиње појеле делове тела.


Случај је пријављен полицији, која је обављала увиђај у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, те ће по завршетку увиђаја бити познато више информација.


(nezavisne.com)