ПРЊАВОРЧАНКА Елда Мешић (19) изабрана је за овогодишњу мис њу фејс Босне и Херцеговине, у избору Модне агенције "Фешн компани БиХ". Круна најлепше додељена јој је на финалном избору лепоте у Сребренику (АБиХ), у конкуренцији 15 финалисткиња из целе БиХ.

Елдином, како каже, досањаном сну, претходило је једномесечно гласање путем друштвених мрежа, "Инстаграма" и "Фејсбука", као и СМС порукама. Коначну реч, да је Прњаворчанка најлепша дао је жири на финалној вечери у сребреничком дому културе, где је оцењивао и изглед, сценски наступ, покрете, фотогеничност, шарм.

Прочитајте још - Бијељина: Пријем за мис

"Новости" сазнају да је титулу најлепше девојке у БиХ понела ученица четвртог разреда Средње школе "Иво Андрић" у Прњавору, смер банкарског техничара. Осим лепоте, Елду краси спортски дух. Носилац је црног појаса у теквонду, а у јуниорској конкуренцији је вишеструки шампион РС и БиХ, и вицешампионка Европе. Сребром се пре две године окитила у Грчкој.

- Сада имам амбиције да златне висине досегнем у моделингу и манекенству, у чије воде сам, доста успешно, загазила пре годину дана - оптимиста је Елда.

ДЕРВЕНЋАНКЕ ПРАТИЉЕ

ЛЕНТЕ Елдиних пратиља понеле су две Дервенћанке Тамара Кузмановић прве, а Миља Прерадовић друге пратиље.