Браћа оптужена за лупање посланиковог поршеа

Новости онлине

среда, 20. 02. 2019. у 20:15

Браћа оптужена за лупање посланиковог поршеа

Фото: nula49.com

Тужилаштво Брчко потврдило је оптужницу против Брчака Ц. Пајића због изнуде у покушају и Н. Пајића јер је оштетио туђу ствар
Тужилаштво Брчко потврдило је оптужницу против Брчака Ц. Пајића због изнуде у покушају и Н. Пајића јер је оштетио туђу ствар.


Како се наводи у оптужници, 16. августа прошле године око 3.38, након што је претходно унутар угоститељског објекта "Top Secret" у Брчком његов брат Ц.П. ступио у вербалну препирку са Н.К. (Никола Кокановић, син Зорана, посланика у Скупштини Брчко), браћа Пајићи су нагло кренули на Кокановића, због чега је побегао, а за њим се упутио Н. Пајић. Кокановић је отрчао ка полицији, а Н. Пајић се вратио ка паркираном "поршеу", власништву "W-M." д.о.о. Брчко, за који је знао да га користи Никола. У намери да возило оштети, употребио је металне барске столице, великом силом ударао по целом возилу и том приликом га разбио и направио штету од 57.448 КМ.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Аутомобил бенда из Крагујевца полупан у Сарајеву


Ц. Пајић је, наводи се у оптужници, у намери да Николиног оца Зорана присили да му преда новац, а за време док је његов брат лупао порше, позвао старијег Кокановића и рекао му: "Донеси 10.000 евра, син ти је направио велику штету. Ако не донесеш - убићу га", након чега је прекинуо телефонски позив. Тиме је, како се додаје, упутио озбиљну претњу, што је код Зорана Кокановића изазвало изражен осећај страха за синову безбедност.

(nezavisne.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације