ОД 24. НОВЕМБРА ЈОЈ СЕ ГУБИ СВАКИ ТРАГ: Нестала мајка петоро деце!

Н. ЂУРИЋ

05. 12. 2018. у 21:41

ОД 24. НОВЕМБРА ЈОЈ СЕ ГУБИ СВАКИ ТРАГ: Нестала мајка петоро деце!

Бесима Дунић, Фото: Фејсбук

Елвис Дунић (36) из Гусака код Прњавора полицији пријавио нестанак супруге. Бесима изашла из куће 24. новембра и од тада јој се губи сваки траг

ОЧАЈНИ Елвис Дунић (36) из прњаворског насеља Гусак, пријавио је полицији нестанак Бесиме Дунић (34), супруге и мајке њихове петоро малолетне деце! Он тврди да је Бесима изашла из породичне куће 24. новембра и од тада јој се губи сваки траг.

Елвис се присећа да је дом напустила око 6.15, рекавши да иде код рођаке у оближњу Лишњу. Тада се чуо аутомобил, па се боји да је нестала са неким непознатим, претходно заврбована путем, како каже, “проклетог ‘Фејсбука’”, на коме је проводила доста времена. Каже да је имала и лични профил, на коме се може видети да је уместо своје истакла фотографију свекрве, Елвисове мајке. Заједно су живели, а неки њихови познаници тврде да је то снаха урадила из сарказма, јер се њих две, наводно, нису баш слагале.

Прочитајте још - Пронађена жена нестала пре седам дана

- Сви смо очајни и у шоку. Деца непрестано плачу. Не знамо за њену судбину па сам нестанак пријавио полицији. Претражио сам многа насеља и шуме, али ни трага ни гласа од Бесиме. Бринем, таман и да ју је неко завео или омађијао, јер је она мајка наше петоро деце, од којих је најстарије шести разред, а најмлађе има свега две године - каже Елвис, који је од супругиног нестанка запоставио и посао на чувању кумовог стада на Мањачи.

Новости” незванично сазнају да се Бесима жива и здрава налази на подручју прњаворске општине. Наводно је родбини објаснила да, засад, нема намеру да се врати кући, “због несугласица са свекрвом и љубоморним мужем”.


НЕ ДА У ШКОЛУ

У ПОЛИЦИЈИ цене да у нестанку Бесиме Дунић нема елемената присиле, односно кривичног дела. Ипак, случај су пријавили Центру за социјални рад, а сам Елвис нам је рекао да трома своје деце не дозвољава више одлазак у школу.

- Шта ако би се показало тачним да је Бесима ступила у везу са неким, са којим би ми покупила децу из школе. Е, то не бих могао да преболим - категоричан је Елвис.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Владотимор

06.12.2018. 06:45

Нака је носталгија вуче, вратиће се кад јој буде ћејф.