Ножем убио невенчану супругу и њену мајку, па позвао полицију (ФОТО)

С. М. - М. К

04. 09. 2017. у 22:00

Ножем убио невенчану супругу и њену мајку, па позвао полицију (ФОТО)

Одношење тела Бранке и Обрадине Шимшић

У насељу Омар Мирослав Шаренац (54) у понедељак ухапшен због двоструког убиства. Тела Бранке (54) и Обрадине Шимшић (80) биће у уторак послата на обдукцију

МИРОСЛАВ Шаренац (51) убио је у понедељак у вишеградском насељу Омар невенчану супругу Бранку Шимшић (54) и њену мајку Обрадину Шимшић (80), а затим позвао полицију која га је и ухапсила на месту злочина у породичној кући, потврђено је "Новостима" у полицији РС.

Према незваничним информацијама, Мирослав је Бранку и Обрадину усмртио ножем, а полиција истражује мотиве овог двоструког убиства. Према једној верзији, отац убијене Бранке Шимшић је био у кући када су се догодила убиства, али је успео да побегне, а према другој, уопште није био ту када се догодио злочин, јер је Мирослав наводно и чекао тренутак када он није био у близини.

- Полицијској станици Вишеград око 10.40 у понедељак пријављено је да је Шаренац усмртио супругу и њену мајку. На лице места одмах је изашла патрола полиције, која је у породичној кући затекла два беживотна тела и убицу. О догађају је обавештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, који је заједно са полицијским службеницима из Вишеграда изашао на лице места - саопштено је из полиције.

Портпарол Полицијске управе Фоча Свјетлана Говедарица изјавила је да ће обдукција тела бити урађена у уторак како би био утврђен тачан узрок смрти.

Према незваничним информацијама, Мирослав је родом из Рогатице, а пре шест година је дошао у Вишеград да живи са Бранком, њеном мајком и оцем у њиховој породичној кући.

Кућа у којој је Мирослав убио две несрећне жене

Комшије убијених нису желеле да дају изјаве о стравичном злочину у њиховом насељу, али су нам сви са којима смо разговарали казали да до сада нису приметили да је у овој породици било неких проблема или да су у некој свађи која би могла да доведе до овакве трагедије.


САСЛУШАЊЕ

МИРОСЛАВ Шаренац је, како сазнају "Новости", радио у пилани код Вишеграда. Он је у понедељак спроведен на саслушање, а очекује се да у уторак буде пребачен у тужилаштво на даље поступање.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)