БАЊАЛУЧКА ХИРУРГИЈА ПОД ОПСАДОМ: Дугим цевима чувају Батка

О. МАТАВУЉ

среда, 21. 06. 2017. у 07:22

БАЊАЛУЧКА ХИРУРГИЈА ПОД ОПСАДОМ: Дугим цевима чувају Батка

Фото Суд БиХ

Зграда бањалучке Хирургије већ два дана налази се под полицијском опсадом, због осуђеника Веселина Влаховића Батка, који је из КПЗ Фоча премештен у Универзитетски клинички центар РС

БАЊАЛУКА - Зграда бањалучке Хирургије већ два дана налази се под полицијском опсадом, због осуђеника Веселина Влаховића Батка, који је из КПЗ Фоча премештен у Универзитетски клинички центар РС ради операције камена у бубрегу.

Батко, који је због стравичних ратних злочина осуђен на 42 године затвора, смештен је на одељењу нефрологије коју чувају до зуба наоружани припадници Јединице за подршку ПУ Бањалука, као и интервентна јединица Судске полиције РС.

Испред улаза на Хирургију налази се полицијски комби затамњених стакала, као и једно теренско возило, док је већи број полицајаца са дугим цевима присутан и у ходницима нефрологије и трауматологије.

- Кренуо сам у посету и видео велики број полицајаца. Кад сам дошао до ходника који води ка трауматологији полицајац ме зауставио. Објаснио сам му зашто сам дошао и с пушком у руци ме је испратио до краја ходника - рекао је Бањалучанин Д. Т.

У ПУ Бањалука је потврђено да су, на захтев КПЗ Фоча, мере безбедности подигнуте на највиши могући ниво и да ЈЗП асистира судској полицији у чувању Влаховића.


МОНСТРУМ СА ГРБАВИЦЕ

ВЛАХОВИЋ, кога су медији назвали монструмом са Грбавице, правоснажно је осуђен на 42 године затвора због злочина које је починио над Бошњацима и Хрватима у сарајевским насељима Грбавица, Враца и Ковачићи 1992. Оглашен је кривим за најмање 30 убистава, силовање већег броја жена, као и премлаћивање и пљачкање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

..., видим сви визионари, ...

21.06.2017. 07:56

Не разумем, чему драма. Није урадио ништа што просечан крват и бошњак нису.

Деки

21.06.2017. 10:32

Како прија ово освежење, после чланка о страдању Срба у Коњицу, на сарајевским Казанима и тако даље кроз деценије и векове. Убудуће може бити само Влаховића!

Nemanja

21.06.2017. 11:18

Pitajte stare Srbe Sarajlije ko je i sta je bio ovaj zlikovac,gospodar zivota na Grbavici.Srbin sam,Pravoslavac,ali ovaj se ni za trunku ne razlikuje od Juke Prazine,Nasera Orica i drugih.Za koga je Naser heroj i Batko je i obrnuto.Bilo,ne ponovilo se.

Aleksandar

21.06.2017. 11:50

Takvi su nas ocrnili. Silovao, ubijao zarobljene... Trebalo ga je streljati, a ne cuvati u zatvoru i leciti u bolnici.

Vili

21.06.2017. 19:28

@Aleksandar - Aleksandre ,mnogo hvala.Da su Srbi navrijeme reagovali izdvoili I osudili ovakve kretene ,sve bi bilo drugacije.Ovako ce neduzane generascije I generacije nositi teret ,I hodati pognure glave.Bosanski muslimani su navrijeme ragovali I ,,riejsili se'' ovakvih karaktera Srbi su dugo slavili svoje lopuze kao heroje,cak I danas to cine ne shvatajuci kakve posledice proizilaze iz takvog ponasanja.

Dak

22.06.2017. 06:49

@Aleksandar - Neverujem da su se Bosanski muslimani navreme resili ovakvih svojih zlocinaca kamoli na ovakav nacin, verujem da su im dali smo veca ovlascenja i zastitu a dokaze sakrili da tesko izadju na videlo ili unistili, ovakvo znaju samo Srbi posteni bit. Bosanski Muslimani i sud BiH i dan danas stiti svoje monstrume da njihova zlodela nedodju u javnost i da se slucajnu negde ne pomene a kamoli stvori slika da su Bosanki Muslimani i Mudzahedini bili najcesci il najveci zlocinci i mostrumi za vreme rata