Звезда Инстаграма у седмој деценији: Баки Драгици није јасно зашто је толико воле

Ј. ДИНЧИЋ

04. 06. 2020. у 16:00

Звезда Инстаграма у седмој деценији: Баки Драгици није јасно зашто је толико воле
Драгица Туксар (68) из Ковина и њен унук Марко на друштвеним мрежама имају више од 120.000 сталних пратилаца. Заједнички клипови пуни смеха, савета, имитација, суза радосница...

ЊЕНЕ изјаве, животне приче и савети на друштвеним мрежама свакодневно маме осмех на лицу многих суграђана широм наше земље. Мало ко је зна по имену, већ је свима знана као "бака". Богато животно искуство Драгице Туксар (68) из насеља Гај код Ковина и труд њеног унука Марка да је упути у модеран начин живота изнедрили су врло комичне снимке на друштвеним мрежама. А пратилаца је из дана у дан све више и више.

Заједнички хумор и међусобна љубав баке и унука кључ су који покреће тај један клик на "Инстаграму" или "Јутјубу" да обичан гледалац баци поглед на неки од снимака. Све је почело пре две године, када је Марко на свом инстаграм-профилу поставио њихову СМС преписку, која му се учинила занимљивом. После неколико десетина објављених порука у којима се бака највише истакла својом духовитошћу, Марко је почео да снима кратке клипове у којима је главни актер била управо бака Драгица. Данас њихов профил прати више од 120.000 људи.

- Ја се у то уопште не разумем, Марко ми каже да све то ради, јер људима улепшавам дан. Искрено да вам кажем, не знам зашто, није ми јасно зашто ме људи толико воле када сам ја само једна обична бака - прича своју причу Драгица, за "Новости". - Многи ме питају зашто пристајем на то и да ли се буним. Немам разлога за то, он је мој унук, моје све, ми смо се тако увек шалили. Шала и смех су веома битни, они нас одржавају у животу.

У заједничким видеима има свега, од смеха, корисних савета, имитација, суза радосница, али и сочних псовки, без којих Драгица вероватно не би била популарна бака са "Инстаграма". Искреност је пре свега бакина главна рола, јер све говори из срца и онако како заиста мисли, па јој нико ни не замера када опсује "са стилом". Воли и да имитира познате личности, пева, али ужива и када јој унук запева.

Да ће постати популарна инфлуенсерка, није могла ни да сања, јер, како каже, ту реч не може ни да превали преко језика.

- Ја не знам ни да изговорим ту реч, знам само да највише волим децу, а и чула сам да они воле мене - прича Драгица и додаје да јој годи популарност. - Прија ми кад ми се јављају на улици, али ми некад није до сликања. Кад идем зајапурена из продавнице, није ми до живота, а не до сликања са људима. Али шта ћу, станем па се усликам.

Додаје Драгица и да је радују снимања за "јутјуб" канал, јер се тада сита исприча.

ПРАТЕ ЈЕ И ПОЗНАТИ

САМО неки од верних фанова бака Драгице су певач Жељко Самарџић, певачица Тијана Дапчевић и Милица Тодоровић, који јој редовно коментаришу клипове. Они њу увесељавају песмама, а она им узвраћа хумором.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације