Спортски тренер и заљубљеник у фудбал, млади Зрењанинац,  Александар Томић, који је прошао  комплетан кинески сценарио корона вируса и  био сведок свакодневне борбе кинеских лекара о народа,  послао је свом народу у Србији,  да буде дисциплинован и поштује савете о изолацији.

 - Замислите како је тешко,  бити овде сам,  изолован и препуштен искључиво сопственим мислима. Ни сам,  када је све почело, нисам веровао, али сам врло брзо схватио колико је озбиљна ситуација. Кинези су то брзо решили јер су дисциплинован народ,  а убеђен сам да ће и код нас,  све бити добро,  издржи Србијо - поручио је млади Зрењанинац, Александар Томић из Xиамена,  који Кинези зову "Град на мору, море у граду", са најчистијим ваздухом и тотално очуваном животном средином.

Као фудбалски и тренер фитнеса,  овај дипломирани дифовац  ради у дечијој фудбалској и тениској академији Јингли, код Мр. Цхена и његове ћерке, Лили Цхен.

Прочитајте још: „Стрпите се три месеца и проћи ће“: Вођа кинеског тима лекара за “Новости” открива шта нас још све чека у рату против короне


- Осим мене,  овде је још пет колега тренера из Србије,  сви смо добро и психички знатно јачи,  јер смо свакодневно преживљавали тешке слике и људске драме - поручио је из Xиамена Александар.