Београд се забелео, а до краја марта биће још великих промена: У деловима Србије и до 40 центиметара снега уз температуру до -3 (ВИДЕО)

Танјуг

уторак, 24. 03. 2020. у 07:33

Београд се забелео, а до краја марта биће још великих промена: У деловима Србије и до 40 центиметара снега уз температуру до -3 (ВИДЕО)

Фото: Novosti Online/E.G.

Највећа количина снега, уз могућност снежних наноса, прогнозира се за исток Србије и у планинске пределе где се очекује формирања снежног покривача од 20 до 40 центиметара, а понегде и више
У Србији ће данас бити облачно, хладно и ветровито са снегом, а у већини предела доћи ће формирања снежног покривача од 10 до 15 центиметара.

Највећа количина снега, уз могућност снежних наноса, прогнозира се за исток Србије и у планинске пределе где се очекује формирања снежног покривача од 20 до 40 центиметара, а понегде и више.

Ујутро ће бити слаб мраз, са јутарњом температуром од -3 до 0, док ће највиша дневна температура бити до три степена.

Исте вредности задржаће се и у среду када се, према прогнози РХМЗ-а, очекује слабљење снега, а после подне и престанак падавина.

У четвртак ће доћи до постепеног отопљавања када ће у нижим пределима снег постепено прећи у кишу, док ће снег падати само у планинским пределима.

Максималне дневне температуре од петка ће прелазити 12 степени.

До краја марта прогнозира се променљиво време са сменом сунца и облака, а у већини дана суво са просечном температуром од 14 до 17 степени.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Goran

24.03.2020. 09:19

Znam da će mnogi reći još jedan teoretičar zavere ali ljudi razmontirajte više taj Harp sistem nadomak Beograda jer sigurno ne daje mleko ne radja žito ne beremo jabuke sa njega a nadležni već 20 godina nikako da skinu ili nam objasne šta ta skalamerija radi tu.

Zokica-ovdasnji

25.03.2020. 18:25

Uvek je bolje da pada sneg nego bombe kao onog 24-og pre 21 godinu! Bilo i ne ponovilo se!