Јовану се после писања Новости остварио сан: Позван сам на снимање америчког филма

Б. ГРУЈИЋ

петак, 20. 03. 2020. у 16:25

Јовану се после писања Новости остварио сан: Позван сам на снимање америчког филма

Фото Приватна архива

Зрењанинцу Јовану Поповићу, после репортаже у "Новостима", остварио се сан: Случајно је закорачио и у свет фото-модела, снима рекламе, спотове...

ПРИЧА о њему, објављена у "Новостима", у којој је искрено испричао како је случајно и вођен искључиво авантуристичким духом, закорачио у свет фото-моделинга, за професора информатике из Зрењанина, Јована Поповића, била је прекретница у сада новој професионалној каријери.


- Као и све до сада, муњевито и на изненађење, добио сам позив кастинг агенције и након одрађене пробе, позван сам на снимање америчког филм.


" Божићни бал", редитељке Еми Барет - усхићен каже Јован, искрено признајући да је још увек изненађен што је баш он изабран, од великог броја пријављених глумаца.


Филм је, како каже љубавна прича двоје младих, која се одиграва за време божићних празника, а холивудска премијера очекује се крајем године.


- Моја улога је епизодна, али мени веома значајна и у једној сцени сам лице у лице, са главним глумцем Ником Хендиксом - наставља Јован, уз напомену да је одличан глумац и да му је помогао да сцену одради максимално професионално, а на крају је добио честитке и аплауз од комплетне екипе.


Осим улоге у америчком филму, Зрењанинац којем трансформација лица уопште није страна, наставио је као фото - модел и радио је са преко 50 фотографа у Србији и иностранству, а уследили су позиви за снимање рекламних, интернационалних и домаћих спотова.


На филму се опробао у домаћем историјском спектаклу "Светозар Милетић", редитеља Дарка Бајића.


- Трема ме није спутала, посао сам одрадио коректно у епизодној улози и осетио барут филмског позива, који ми је врло брзо постао животна опсесија - додаје новопечени глумац, уз нагласак да ће упоредо са филмском каријером, радити рекламе и фотографије за бројне часописе, од којих већ има позиве за снимање фотографија.


НАПУСТИО ШКОЛУ


ЂАЦИ, иако тужни када им је саопштио да се опрашта од средње школе, пожелели су му пуно успеха у новој професији. У шали су нагласили да их не заборави, када се прослави у Холивуду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације