Промашио лото, али извукао стан: У Београду уручене награде срећним добитницима Лутријске еуфорије Државне лутрије Србије

С. ВИДАЧКОВИЋ

27. 02. 2020. у 21:15

Промашио лото, али извукао стан: У Београду уручене награде срећним добитницима Лутријске еуфорије Државне лутрије Србије

Симонида Кажић (прва с лева), директорка Лутрије Србије, са добитницима Фото П. Милошевић

У игри су учествовали сви који су слали недобитне листиће

КЉУЧЕВИ стана од 50 квадрата у насељу Земунске капије у Београду и три ваучера за путовање на егзотичне дестинације су уручени срећним добитницима наградне игре "Лутријска еуфорија" Државне лутрије Србије. Путовање на Кубу освојила је Ружица Ристић из Лесковца, док су три остале награде отишле у руке Београђана. На Бали одлази Наталија Бешић, у лепотама Малдива уживаће Сандра Мартиновић, а власник двособног стана постао је Живко Тодоровић. Награде им је уручила некадашња "лото девојка" Сузана Манчић.

У периоду празничне еуфорије организована је и лутријска. У њој су учествовали сви они који су играли лото и бинго од 17. децембра до 8. јануара и слали своје недобитне листиће у минималном износу од 500 динара. Генерална директорка Државне лутрије Србије Симонида Кажић честитала је добитницима на вредним наградама и истакла да су љубитељи игара на срећу прошле године имали много успеха.

- Током 2019. године извучено је шест "седмица", а наши играчи добили су шест великих премија и надам се да смо им на тај начин променили живот набоље - рекла је Кажићева. - Тако добру годину завршили смо "Лутријском еуфоријом" и обрадовали наше верне играче.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Стефан је добио 14 премија на лутрији, ово је његов систем


Пуне четири деценије брака и пола века познанства са супругом, Наталија Бешић прославиће на Балију. Каже нам да са мужем редовно игра лото и бинго, али да се нису надали оваквој награди.

- Годинама играмо, понекад очекујемо добитак, али путовање нас је заиста изненадило - говори нам Наталија, не кријући одушевљење. - Ова година нам је јубиларна и драго ми је што ћемо је провести на тако лепом месту. Већ смо мало читали о Балију, истражујемо шта све можемо видети тамо.


Живко Тодоровић


Ни Живко Тодоровић није очекивао да ће постати власник двособног намештеног стана у Земунским капијама. Открива нам да је редовни играч, те да се дубоко у себи надао награди.

- Изненадио сам се када сам сазнао да сам добио стан - прича Тодоровић. - Дугогодишњи сам играч лота и бинга и досад сам освајао неке мање новчане износе. Још нисмо одлучили ко ће живети у стану, да ли супруга и ја или неки од наша два сина. Сад смо сви на слатким мукама.


ИГРАМО И ДАЉЕ!

НАСТАВЉАМО да играмо лото, ово нам је само мотивација да и даље погађамо срећне комбинације - рекли су нам сви добитници. - Уверили смо се да срећа никад не мирује, и да чак и "промашени" листићи могу бити и те како добитни. И препоручујемо свима да играју, јер никад се не зна!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације