Ујутру слаб и умерен мраз, у нижим пределима, по котлинама и долинама река ујутру и пре подне магла или ниска облачност, која ће се само у већем делу Војводине задржати дуже током дана.


У осталим пределима претежно сунчано.


Ветар слаб променљив, на истоку умерен и јак северозападни.


Јутарња температура од -8 до 0 степени, највиша дневна од 3 до 9 степени, у ТимочкојКрајини око 13, а понегде у Војводини где ће се магла дуже задржати током дана око 0 степени.


У Београду сутра ујутру слаб мраз и магла или ниска облачност која ће се задржати и пре подне, после подне претежно сунчано, увече и ноћу поново облачно уз слаб до умерен северозападни ветар.


Јутарња температура од -5 до -3, највиша дневна око 3 степена.


У четвртак и петак у нижим пределима, по котлинама и речним долинама честа појава магле или ниске облачности, која ће се понегде, и то посебно у четвртак, задржати током већег дела дана.


У осталим крајевима претежно сунчано.


Прочитајте још: Ово се никада није десило: Београд вероватно БЕЗ СНЕГА целе зиме, у фебруару сунчано уз температуру и до 13 степени


Од суботе осетно топлије са дневном температуром изнад просека за овај период године и суво, осим у недељу и понедељак када се уз вишеоблачности понегде очекује слаба киша.