У Србији ће сутра бити претежно облачно и мало топлије, увече и током ноћи се очекује слаба киша, а на високим планинама слаб снег.

Најнижа температура од 0 до 4 стпена Целзијуса, а највиша од 4 до 10 степени.

Ујутру и пре подне у већини крајева биће суво, само у Неготинској Крајини са кишом, а после подне, увече и током ноћи слаба киша местимично се очекује и у осталим пределима, а на високим планинама са слабим снегом.

Ветар слаб и умерен, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено и јак источни и југоисточни, који ће после подне и увече на северу и западу скренути на северозападни правац.

И у Београду ће сутра, према прогнози РХМЗ, бити претезно облачно и мало топлије, после подне и увече повремено са слабом кишом.

Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од 1 до 3 степена, а највиша око 8 степени.

Према изгледима времена до 19. децембра, у петак се очекује умерено облачно и суво, после подне уз појачање југоисточног ветра.

Прочитајте још: “Сада зиму чекамо безбрижнији”: У дом породице Вучићевић стигли одећа, намирнице, пет кубика дрва, а измирен им и дуг за струју од 12.000 динара


Увече јаче наоблачење са запада, које ће током ноћи ка суботи и у суботу ујутру условити кишу у свим крајевима, а на планинама снег, у кошавском подручју ветровито са умереним и јаким, а на југу Баната повремено и олујним југоисточним ветром.

У суботу после подне постепени престанак падавина, делимично разведравање и слабљење ветра. Од недеље суво са сунчаним периодима и топлије.