Млади српски јутјубер одушевио регион својим поступком: Куцао људима на врата, а све са најхуманијим циљем (ВИДЕО)

Новости онлине

12. 11. 2019. у 21:20

Млади српски јутјубер одушевио регион својим поступком: Куцао људима на врата, а све са најхуманијим циљем (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб принтскрин

Домаћи, али и медији у региону пишу о најновијој акцији

Млади српски јутјубер Данило Бадњар, познатији као Чода, који на популарној мрежи има више од 700 хиљада пратилаца, једним гестом придобио је бројне симпатије.Домаћи, али и медији у региону пишу о најновијој акцији, коју је забележио, наравно, камером и клип објавио на Јутјубу, током којег је куцао људима на врата у једном насељу, распитивао се колико је станарина, колико су рачуни за један месец јер жели, наводно, да се пресели, па када би добио информацију, онда је људима поклањао новац за станарину за један месец.Људи би га испрва сумњичаво гледали, и питали га зашто им даје тај новац, али би им он објаснио: "Да вам помогнем, да вас частим. Данас снимам видео за Јутјуб, да помогнем људима колико могу."

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -Вози бицикл у 101. години, увек је елегантан као официр: Ђорђо Остовић не осећа године, дружи се са људима и ради око куће

Несуђене комшије популарног јутјубера занимало је да ли имају неку обавезу према њему. Уверавао их је да немају никакву.

"Желим само да вам помогнем колико ја могу јер знам да је тешко. Уме неки месец да буде мало тежи, нарочито сад кад је кренула зима", срдачно би одговорио Чода.

Реакције људи су биле од загрљаја и захваљивања до поклањања букета цвећа.

Штавише, госпођа која је Чоди поклонила цвеће после његове посете отишла је у пошту и проследила средства која је добила на поклон хуманитарној организацији.

Овакав необичан гест свакако је пример да клипови јутјубера могу да буду пример и узор другима, како онима који се баве тим послом, тако и пратиоцима.

Чоди је испод клипа на јутјубу написао: "Ово ми је најдражи видео који сам икада снимио и само желим да се захвалим свима који ме пратите нарочито они од почетка који знају како је све кренуло

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације