Свадба јој се претворила у најгори дан у животу: Хтела да се уда што пре јер јој је мајка тешко оболела, а онда је све кренуло по злу

Новости онлине

петак, 18. 10. 2019. у 15:08

Свадба јој се претворила у најгори дан у животу: Хтела да се уда што пре јер јој је мајка тешко оболела, а онда је све кренуло по злу

Depositphotos

Британка Нил Кордукс организовала је своје венчање за само три месеца као би њена мајка, која је оболела од рака, стигла да присуствује церемонији

БРИТАНКА Нил Кордукс организовала је своје венчање за само три месеца као би њена мајка, која је добила дијагнозу терминалног карцинома мозга, стигла да присуствује церемонији.


Нил (24) је знала да њеној мајци Беки остало врло мало времена, па су се она и њена сестра Камила потрудиле да све буде спремно у рекордном року како би она присуствовала најсрећнијем дану своје млађе ћерке. Иако се већ осећала прилично лоше, Беки се трудила да учествује у организацији, а чак је помогла у бирању венчанице.

Неколико недеља пред свадбу Бекино стање се нагло погоршало. Више није могла да говори и једе самостално, а већину времена није препознавала своје најближе. Нил и њена сестра су на смену бдиле над њом. Сваки пут када су одлазиле из болничке собе, макар и на два минута, опраштале су се са мајком, страхујући да је више неће видети живу.

Ноћ пред венчање сестре су провеле у болници, а ујутру је Нил отишла да се спреми за церемонију. Неколико сати пре него што је требало да буде у цркви, Камила ју је назвала и рекла јој да је њихова мајка преминула.

- Знала сам шта морам да урадим. Наставили смо са церемонијом. То је оно што је она желела да урадимо, желела је да славимо. Тог дана је синуло сунце после неколико недеље кише, као да је то био знак. Осећали смо кривицу, али смо знали да поштујемо њене жеље - испричала је млада.

За Нил и њену породицу то је био најтужнији дан, али су, како каже, успели да изгурају.


- Док су нас људи грлили и честитали, истовремено су нам изјављивали и саучешће. Први плес сам преплакала. На столици која је била резервисана за њу стајала је наша урамљена слика. То је била најтежа ствар коју сам морала да урадим - рекла је.

(alo.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације