Сутра јутро хладно, понегде мраз, током дана до 27

Танјуг

субота, 21. 09. 2019. у 22:54

Сутра јутро хладно, понегде мраз, током дана до 27

Илустрација / Фото К. Михајловић

У Србији ће сутра ујутру бити хладно, местимично слаб приземни мраз, на планинама слаб мраз на два метра, а у току дана претежно сунчано и осетно топлије
У Србији ће сутра ујутру бити хладно, местимично слаб приземни мраз, на планинама слаб мраз на два метра, а у току дана претежносунчано и осетно топлије, саопштио је РХМЗ.


После подне и увече са запада и југозапада постепено повећањеоблачности, али ће се задржатисуво.


Ветар слаб и умерен, јужних смерова. Најнижа температура од 0 до 10, а највиша од 24 до 27 степени.


У Београду ће јутро бити хладно, а у току дана претежно сунчанои осетно топлије, док се касније после подне и увече очекујепостепено повећање облачности, али ће се задржатисуво. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура око 10, а највиша око 26 степени.


Према излгедима времена за наредних седам дана, до 29. септембра, у понедељак (23.09.) топло уз наоблачење, које ће после подне и увечеусловити кишу и локалне пљускове са грмљавином, најпре на западу и југозападу, а потом и у осталим крајевима.


У уторак (24.09.) претезно облачнои осетно хладније с кишом и пљусковима са грмљавином, који ће бити чешћи на југу Србије.


У среду (25.09.) променљиво и мало топлије, у већем делу уз престанак падавина, а краткотрајна кишаочекује се јошпонегде на истоку и у планинским пределима.


У четвртак (26.09.) ново пролазно наоблачење с кишоми пљусковима са грмљавином, а затим до краја периода променљиво облачно, топло и углавном суво.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације