Заједно сахрањене мала Теодора и мајка која ју је бацила са терасе, па и сама скочила у смрт!

NovostiOnline

субота, 22. 06. 2019. у 18:23

Заједно сахрањене мала Теодора и мајка која ју је бацила са терасе, па и сама скочила у смрт!

Фото Фејсбук

Неколико стотина људи окупило се данас на Бежанијском гробљу у Београду како би на последњи починак испратили Данијелу Р. (36) и њену трогодишњу ћеркицу Теодору Р. које су трагично преминуле у понедељак ујутру након језиве трагедије
Неколико стотина људи окупило се данас на Бежанијском гробљу у Београду како би на последњи починак испратили Данијелу Р. (36) и њену трогодишњу ћеркицу Теодору Р. које су трагично преминуле у понедељак ујутру након језиве трагедије.

У тужној поворци на Бежанијском гробљу налазио се велики број младих људи и деце. Две девојчице предводиле су тужну колону држећи у рукама слике Данијеле и Теодоре. Свештеници су одржали опело за убијену девојчицу.

Породични пријатељ одржао је говор за малу Теодору рекавши:

Теодора, анђеле наш. Тек што си раширила своја криле… Била си јединствена, сваког ко те је познавао ниси остављала равнодушним због своје интелигенције и осмеха. Бог те је позвао код себе раније јер и њему фале анђели”.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Ko je Danijela, koja je bacila ćerkicu kroz prozor, pa skočila

Након ових потресних речи одржао је говор и за Данијелу.

Била си оличење доброте, увек насмејана и волела си друге да насмејеш. Била си добра мајка и сви смо те волели. У понедељак се десио час због кога сви жалимо, час који осуђујемо”.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -  TRAGEDIJA U BEOGRADU Podmetnula požar, isekla vene sebi i trogodišnjoj ćerki, bacila dete kroz prozor pa skočila za njim sa četvrtog sprata u smrt (FOTO)

Данијелина породица и породица њеног супруга све време су биле на сахрани заједно у болу. Држали су се заједно Данијелин супруг, отац и брат, заједно су ишли за ковчегом. Дејан, Данијелин супруг опростио се од ћеркице и жене, двема ружама које је бацио преко сандука. Гробље је било испуњено јецајима за Данијелом и малом Теодором. Теодора је сахрањена у белом ковчегу, а заједно са мајком су спуштене на исто гробно место.

Подсетимо, Данијела Р. је својој ћеркици, која је спавала, исекла вене, а потом ју је бацила кроз прозор са четвртог спрата. Након тога, она је себи пререзала вене, запалила кревет како би инсценирала пожар, па и сама скочила кроз прозор. После трагедије је откривено да је Данијела недавно изгубила бебу у шестом месецу трудноће.


Пинк.рс

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)