Милан болује од Аденокарцинома једњака, са метастазама на јетри и плућима. Милан није имао никакве симптоме болести, који би омогућили рано откривање исте. Реагујући на пецкање у препонама, Милан се јавио лекару, мислећи да има неки уролошки здравствени проблем. Приликом ултразвучног прегледа уролога, констатовано је да је на том пољу све у реду, а доктор је решио да прегледа и абдомен и уочио промене на јетри, након чега је саветовао да се хитно уради МСЦТ- скенер.


Преглед за прегледом је указивао на озбиљност ситуације, да би коначно 18. маја 2018. године у Ургентном центру Милану било саопштено да болује од карцинома и да је болест узнапредовала, те је за операцију касно. Не зна се када се ова злоћудна болест развила у Милановом телу. На више пута постављана питања лекара, Милан је стрпљиво одговарао - никада није пушио, никада пио, бавио се спортом целог живота...


Милан је лечење започео у Клиничком Центру Србије, на Клиници за гастроентерологију и хепатологију, где је најпре примио осам циклуса хемиотерапије, а затим и шест циклуса имунотерапије. На жалост, болест се, упркос терапијама, прогресивно развијала. Како су у Србији исцрпљене могућности за Миланово лечење, план је наставити лечење у Турској, у клиници Ацибадем и потребна је помоћ људи добре воље и великог срца да Милан сакупи средства за терапију у Турској.


Помозимо Милану! Упишимо 648 и пошаљимо СМС на 3030. Њему можемо помоћи уплатом на динарски или девизни рачун, као и путем линка е-донирај.


За Миланов живот! Будимо хумани!


(budihuman.rs)