ВРАТИО СЕ И ТО НА БЕЛОМ КОЊУ: Нишлија добио пресуду против СЦ ЧАИР

Ј. ЋОСИН

субота, 16. 03. 2019. у 09:31

ВРАТИО СЕ И ТО НА БЕЛОМ КОЊУ: Нишлија добио пресуду против СЦ ЧАИР

ОБЕЋАЊЕ Миодраг Станковић Уча испред Спортског центра

Миодраг Станковић Уча се вратио на радно место

ЧИМ је Основни суд у Нишу донео пресуду да Миодраг Станковић Уча мора бити враћен на посао, где је пре три године проглашен технолошким вишком, овај Нишлија, иначе отац петоро деце, ушао је у петак у фирму и то на - белом коњу. Он каже да му намера није била да изведе некакав перформанс, већ да је само испунио обећање дато колегама да ће се "на белом коњу вратити на своје радно место", када га је руководство Спортског центра "Чаир" прогласило технолошким вишком.

- После три године патње, руководство фирме ме је вратило на посао. Сада сам им донео радну књижицу и документа. Ја своја обећања не заборављам и после три године муке на суду враћам се на посао. Знате ли ви која је то борба кад ти жена не ради, ти без посла, а пет малих гладних уста имаш - испричао је у петак Уча, који је надимак добио у основној школи у Нишу где је некада давно био учитељ.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Узбуњивачица добила спор, враћа се на посао

Све је, каже, почело када је пре нешто више од три године од руководства СЦ "Чаир" добио да потпише анекс уговора на радно место које је требало да се укине.

- Уговор сам потписао, а то радно место се угасило. Мене проглашавају вишком, а човек који је био на том месту, које се угасило, добио је мој посао са ког сам отишао. Поднео сам тужбу Основном суду. Спортски центар се жалио, али суд доноси одлуку да се вратим на посао. Онда предмет одлази на сто Апелационог суда по жалби фирме, одакле сам добио решење да се потврђује пресуда Основног суда и да морају да ме врате на посао - прича Станковић.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

PG-CG

16.03.2019. 12:06

Učo, svaka ti čast! Iaki te ne poznajem, raduje me što si odnio veliku pobjedu...