Награда за труд осмеси малишана

В.Н.

18. 11. 2018. у 17:10

Награда за труд осмеси  малишана

Штићеници Установе "Сремчица" са директорком Марином Видојевић и сарадницама - Фото Д. Миловановић

Одјеци најслађе добротворне акције наше компаније ,"нај-торте", још се не стишавају

НАЈСЛАЂА добротворна акција, "Нај-торте", Фондације хуманости Компаније "Новости", одржана недавно у београдском "Делта ситију", и то 29. пут заредом, препричава се као величанствена, захваљујући читатељкама нашег листа које нису жалиле труда за предивне креације. Више од 200 најнеобичнијих, слатких ремек-дела домаћица из целе Србије, филовано је љубављу према малишанима који расту без својих најмилијих, у 14 београдских домова за незбринуту децу и децу ометену у развоју, којима су слатке ђаконије намењене.

Прочитајте још: ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА "НОВОСТИ": Торте филоване љубављу

Штићеници Установе за децу и младе "Сремчица", са директорком Марином Видојевић и сарадницама, дошли су на празник торти и уверили се у умешност вредних и хуманих читатељки "Вечерњих новости", што им је измамило осмех на лица. Посебно су били срећни кад су са собом понели торте најразличитијих облика и укуса, да се сви заједно засладе у дому у Сремчици.

Жири је био на "слатким мукама" да међу толико маштовитих и предивних торти издвоји победничке. А ми смо у новинарској брзини - трећепласирану такмичарку "крстили" другим именом.

Дакле, трећепласирана је Јелена Пуцаревић из Прогара.

Јелена Пуцаревић из Прогара, са сестричином

ДОНАТОРИ

НАШУ акцију "Нај-торте", која траје 29 година, подржале су бројне компаније. И овог пута уз нас су били "Дијамант", "Металац" и "Др Еткер". Придружили су им се као донатори и Винарија "Чока", "Подравка", "Lora Sweet Classik" Ваљево, "Kendy LTD" и "Fondan Shop" Београд. Неизоставна је и сликарка Станислава Недељковић Пузигаћа, која своје радове поклања победницима од прве године када је ова манифестација организована.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације