Акција Новости: Посластице од срца за слађе детињство

М. С.

11. 11. 2017. у 14:02

Акција Новости: Посластице од срца за слађе детињство

Фото А. Стевановић

Традиционална манифестација Фонда хуманости “Новости” “Нај-торте” сутра од 9 до 18 сати у “Делта ситију”. Више од 300 слатких ђаконија отићи ће у 14 домова за незбринуту децу

ТРАДИЦИОНАЛНА манифестација хуманитарног карактера компаније “Новости”, “Нај-торте” биће одржана сутра у атријуму тржног центра “Делта сити” од 9 до 18 сати. Као и претходних година, и ове, и то 28. пут заредом, наши читаоци ће изложити слатке креације, а торте ће отићи у 14 домова за незбринуту децу из Београда и Панчева.

Хол “Делта ситија” ће се сутра претворити у царство торти. Више од 300 слатких ђаконија красиће штандове током манифестације. Посластице инспирисане мотивима из “Дизнијевих” цртаћа, животињских фигура и принтова, дворцима и принцезама, као и суперхеројима чиниће део овог слатког шаренила. Вредне руке и труд хуманих посластичара оцењиваће и стручни жири, а иако ће званично бити проглашена победничка торта, у овој мисији сви ће бити победници.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Akcija Novosti: Torte ukrašene ljubavlju

- Ове године ће бити много нових учесника, јер се дешава смена генерација - каже Дивна Чанаћевић, директорка Фонда хуманости компаније “Новости”. - Као и сваки пут, највише је посластичара из Јагодине и Новог Сада, а најмање из Београда. Овим путем их позивамо да дођу и донесу торту, јер још није касно да се пријаве.

С обзиром на то да предстоји слава Установе за децу и младе “Сремчица”, осим торти, малишани ће бити почашћени и славским колачима. Овогодишњи жири биће у саставу: Саша Алексић и Радован Алексић, професионални посластичари и Лидија Обрадовић, генерални секретар компаније “Новости”.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације