Село Бублица: Од 92 гласача, 91 гласао за Вучића

Танјуг

02. 04. 2017. у 23:27

У селу Бублица код Житног Потока, на тридесет километара од Прокупља, од 92 изашла гласача на изборе - 91 је гласао за Александра Вучића

Село Бублица: Од 92 гласача, 91 гласао за Вучића

фото Д.Дозет

ПРОКУПЉЕ - У селу Бублица код Житног Потока, на тридесет километара од Прокупља, од 92 изашла гласача на изборе - 91 је гласао за Александра Вучића.

Председник ове изборне јединице Момир Савић каже да је то било очекивано, с обзиром да је село и иначе јединствено.

"До сада нам је та странка излазила у сусрет, као и прокупачка локална власт. Само током зиме пет пута су чистили снег. Како је реч претежно о старачком становништву, они знају да цене помоћ, те су сви били јединствени. Малтене, гласали су јавно", рекао је Савић, пренели су медији.

Он је истакао да је најстарији гласач деда Станоје Јовановић који има 92 године и трећи је гласао, а најмлађи је осамнаестогодишњи Марко Алимпијевић.

"Гласови су пребројани и у Балиновцу, где је од 106 изашлих гласача, 100 гласало за Александра Вучића", казао је Савић.

Како је рекао председник овог бирачког места, Петар Младеновић, гласање је протекло у најбољем реду.

"Обрађен је и Микуловац, где је од 172 мештана села који су изашли на изборе, 147 гласало Александра Вучића", казао је Младеновић.

Члан комисије на овом бирачком месту Драгиша Костић каже да је гласање протекло без проблема, а да је излазност била одлична.

И у Горњем Кординцу убедљиво је победио Александар Вучић- од 104 изашла гласача, за њега је гласало 74.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

suncica

03.04.2017. 00:34

Citat :" Samo tokom zime pet puta su čistili sneg."A tokom kog godisnjeg doba jos? Kako jeftino "prodata" koza. Tuzno i pretuzno. Zbog dece.

JEDNA TUZNA MAJKA

03.04.2017. 13:50

@Propovednik - Sta ce njima predsednik sela , lepo pise staracka domacinstva . Gde su im deca gde unuci ,grade tudje zemlje i ako su otisli , dobro su uradili . Kada svi pocrkaju u samoci drzava ce ih sahraniti o trosku opstine . Jako selo jos jaci biraci prodali su veru za veceru .

mi

03.04.2017. 14:31

sad ce selo dobiti za "ovaj poduhvat" i stalnu sekciju z odrzavanje puteva....

мрсимуд

03.04.2017. 22:28

Најпре треба објаснити грађанима села да чишћене снега нема везе са изборима, а нарочито председничким. Грђани тог и свих других села плаћају овој држави порез. Порез би требао правилно да се распоређује и по месним заједницама јер порез је опште подједнако добро свих нас, а не политичких партија. Њихова је обавеза да обављају јавни посао у име грађана и за корист грађана независно за кога они гласали. Политичке партије не плаћају из свог џепа чишћење снега, већ ми плаћамо од нашег новца.