НЕОБИЧНА ПРОСИДБА: Прстен стигао дроном

З. Г.

уторак, 25. 10. 2016. у 14:19

НЕОБИЧНА ПРОСИДБА: Прстен стигао дроном

Маја и Игор крај Шумаричког језера

Игор Пауновић на необичан начин запросио Мају Милић, веренички прстен доставио беспилотном летелицом

ДРОН, веренички прстен, насмејана лица двоје заљубљених и сузе у очима испрошене девојке. Овако је било када је Игор Пауновић (33) из Рековца својој девојци Маји Милић (23) из Белог Поља доставио веренички прстен беспилотном летелицом.

Отишли су на Шумаричко језеро под изговором да ту треба да се нађу са једним познаником. Пошто је друг, наводно, мало каснио, Игор је својој девојци предложио да прошетају. У том тренутку на супротној обали језера Маја је угледала транспарент на коме је писало "Лутко, ја сам решен".

- Када је видела поруку коју су носиле моје сестре и другарице Ана Матић, Невена Лазаревић, Невена Пауновић и Виолета Мијајловић, Маја ме је збуњено погледала. Гледала је одакле ћу да извадим прстен. Мирно сам стајао и ћутао како не бих покварио изненађење. Маја је била збуњена - каже Игор.

Када се изнад њих појавио дрон, а Игор маказама пресекао траку којом је била везана кутијица и када је, клекнувши, из ње извадио прстен, девојка је била запрепашћена.

- Ти ниси нормалан! Да, да, да. Удаћу се за тебе! - рекла је Маја док су јој очи биле пуне суза радосница.

Свадба овог срећног пара биће наредне године, али Игор није хтео да нам открије да ли ће и тог дана својој вољеној приредити неко изненађење.

И ГЛУМЦИ ПРОБАЛИ

КИНЕСКА глумица Џанг Цији, позната по улози у филму "Притајени тигар, скривени змај", такође је испрошена помоћу беспилотне летелице, а било је и неколико случајева у Србији када је дрон доносио прстен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Alpha

25.10.2016. 15:38

Lepo. Nego sve nesto razmisljam da li je vozac drona prijavio let i ima dozvolu, posto od ove godine primenili pravilnik :P