Богдан Тодоров: Канцер сам излечио гуменом полулоптом

Б. Царановић

недеља, 27. 03. 2016. у 11:01

Богдан Тодоров: Канцер сам излечио гуменом полулоптом

фото Н. Скендерија

Професор Богдан Тодоров, нуклеарни физичар, за "Новости", о борби са опаком болешћу.Природно зрачење ове "играчке", њена фокусирана енергија сасушила је тумор

ИЗУМ, којим се лечи пет врста најопаснијих тумора, на ком је радио последње две и по деценије, професор Хаџи Богдан Тодоров (70) испробао је и на себи. Пре две године дијагностикован му је тумор простате и метастаза рака на костима! Иако по занимању није лекар, већ нуклеарни физичар, одлучио је да и своју болест проба да победи необичним проналаском. И успео!

На месту тумора за кожу је фластерима причврстио гумену полулопту, калоту. Након осам месеци држања ове, заправо дечје играчке, деловањем фокусиране енергије, природног зрачења, тумор је, како каже, сасушен. Анализе тумор-маркера то су и потврдиле. Нестале су и метастазе! Како за "Новости" у својој исповести каже, без операције, зрачења и хемотерапије.

- Код мене је детектован карцином простате, а по резултатима сам имао негде око три месеца живота - каже Тодоров. - Тај мушки хормон ПСА који се прати и који је одговоран за канцер простате, за месец дана је пао од 260 на 2,73, а то значи да је 100 пута смањен. Теоретски, ја сам здрав!

Професор Тодоров не жели да га прозивају надрилекаром, јер иако је за последњих 25 година излечио око 150 људи, свој изум никада није наплаћивао и даље га поклања свакоме коме је потребан. Осим тога, за овај патент је, на врхунској изложби проналазача у Русији, добио златну медаљу од жирија руских онколога. Уз опис проналаска, приложио је и доказ о успешности његове примене.

- Зрачење је моја област, али сам се доста бавио и древним источњачким вештинама које трају хиљадама година - прича нам Тодоров. - Усмеравањем акупунктурне енергије на место на ком се налази тумор практично стварам тумор на тумору.

Он прво почиње да буја, болови су јаки, али након тога почиње да се суши и да нестаје. Понекада је процес застрашујућ, јер код појединих малигних младежа долази до пуцања и цурења, а тек затим до сушења.

Наш саговорник тврди да је до сада успешно лечио пет врста тумора - простате, рецидив тумора на мозгу, рак коже, малигне промене на брадавицама и младежима и тумор дојке. Пре свега је, како каже, почео да "лечи" воду и посебним односом магнета и зрачења, патентирао уређај, врсту филтера који смекшава воду. За овај изум добио је златну медаљу, а он и његова деца проглашени су витезовима Краљевине Белгије.

- То је такозвана жива вода, а идеално је користити је уз лечење калотом - каже Тодоров. - После "лечења" воде почео сам да се бавим лечењем тумора. Моја прва "пацијенткиња" пре више од две деценије имала је малигни младеж. Жива је и здрава, а рак јој се никада није вратио.

Пре руског признања његов изум признат је као евроазијски патент и одобрен патент за употребу. Енергија, зрачење које се успоставља постављањем калоте, може да буде појачано и до 1.000 пута.

- Знао сам да би већина лекара била страшно љута да им неко од мојих пацијената каже шта раде и која их је будала натерала на то - прича Тодоров.

- Ипак, и сами лекари траже за себе и своје помоћ када им загусти.

Памти случај жене са раком дојке која је желела да проба овај метод.

- Првих неколико недеља, потврђено је, тумор се премештао, лутао по дојци - каже наш саговорник.

- Дословце је бежао од поља усмерене енергије, али смо калоту упорно премештали јурећи тумор. Тек када је укроћен, почео је да нестаје. Када је у питању она врста тумора, где се појављују пликови на дојци, залепи се мој изум, сачекамо 10 до 15 минута, почну болови и печење.

А онда, за неколико месеци, то се провали, исцури - оно што би иначе ушло у организам исцури напоље, а ако има више, а обично има, преселимо на друго место на дојци. То је само један пример, и већ је дало у пракси добре резултате.

"РЕШЕЊЕ" ЗА БОЛЕСТ

Тодоров је патентирао склоп калотасто-купастих конструкција за исушивање тумора усмеравањем природног зрачења.

n Плашт (P,P) пресечене купе (K,K) постављен под правим углом на осу (00,00) провучену кроз одабрану централну тачку (C) тумора (T)

n У овом случају ширине (L1,L1) су међусобно једнаке, а калота (KA,KA) са отвором (OTV,OTV) наставља на пресечену купу (K,K) и са полупречником (R,R) калоте (КА,КА), долази до централне тачке (C) тумора (T).

НЕВЕРОВАТНО, АЛИ ИСТИНИТО

- ЗНАМ да вам све ово звучи невероватно, али је истинито - кроз смех нам говори Тодоров, иначе веома весео, дружељубив и духовит човек.

Осим што је патентирао и регистровао неколико изума, на Универзитету у Новом Саду годинама је био редован професор, касније је радио и у фирми МИНЕЛ, а две деценије пре пензије провео је у Заводу за интелектуалну својину. Био је начелник Одељења за општу и техничку електротехнику.

ЛЕКАР У ДУШИ

КАКО су сви у његовој породици деценијама уназад били лекари, ветеринари, фармацеути, то се очекивало и од Хаџи Богдана. Не крије да је избором нуклеарне физике разочарао родитеље, али на крају је и сам упливао у медицинарске воде. Сумња, међутим, да ће га ико заменити. Ћерка Смиљка и син Милош, професори у новосадским школама, с којима је патентирао прве изуме, ипак не показују жељу да наставе да се тиме баве.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (31)

bac

27.03.2016. 12:06

I poted toga ja sam i dalje skeptican u vezi njegove igracke leka.Sve mi deluje kao da je to sugestivni lek jer nista se ne govori o kakvom zracenju je rec. Doduse, spominje se magnetizam, ali..

Bistrić

27.03.2016. 13:13

@ bac - Lek je sve što dovodi do rezultata. Pa po tome i placebo je nekad odličan lek.Nikad ne treba podcenjivati ljudski organizam i moć sugestije i autosugestije.

Dejan

27.03.2016. 12:49

Ako dovoljno verujete u to i kamen ce vas izleciti. Samo pratite svoja uverenja, jer zarad njih vredi ziveti. To je toliko prosto. Imate primera po netu koliko hocete, gde se ljudi kunu da su izlecili tumor sa necim sto se nama cini kao glupost.

Možda

27.03.2016. 13:27

Sve dok je u pitanju besparningarna lecenje ako je stvarno tako nisam skeptican ali sam definitivno skeptican za razne metode gde se traže 100 tine eura za lecenje npr. Cajevima i slično. Prevare su vrlo ceste i budite skepticni prema svemu. Mnogi koriste to: "nemam šta izgubiti" osim novca! Lično iskustvo u porodici mi je pokrice za ovu teoriju.

Mihailo

27.03.2016. 13:28

Voleo bih da znam da li je tokom koriscenja svog izuma primao, koristio medicinsku terapiju.

Doktor onkolog

29.03.2016. 14:43

Ja radim u Bonnu u Nemackoj kao onkolog i do sada mi je proslo hiljade pacijenata sa svim oblicima i stadijumima tumora kroz ordinaciju. Veliki procenat se leci alternativnim metodama i ja sam uvek otvoren za to ali nazalost do sada nisam video NI JEDNU koja je nekome pomogla i svi se na kraju vracaju na zracenje i hemoterapiju. Ni zvanicna ni ova druga nadrimedicina nemaju lek i tacka. Jednom rak je uvek rak ostalo je kupovina vremena pa ko koliko prezivi.

Boris

28.06.2016. 13:11

@Doktor onkolog - Nazalost veliki broj onkologa je neobavesteno ili jednostavno ne zelida zna da postoji preparat klinicki ispitan i delotvoran kod svih vrstacancera kao i kod drugih teskih oboljenja kao sto su HIV Hepatitis b i cAutizam i mnogo drugo. U pitanju je Gc.MAF.

Piter

19.09.2016. 00:43

@Doktor onkolog - Onkolozi su neobavešteni, ali si ti obavešten? Šta vi sebi dozvoljavate...

Vesna

06.04.2016. 15:30

Molim vas za kontakt prof Todorova.... nasoj majci je dijagnostikovan melanom.... unapred hvala!

ZIVANKO MARINKOVIC

11.05.2018. 22:44

@Tanja Todosijevic - Namenjeno onome ko moze da da odgovor, Potrebno mi je da stupim u kontakt sa profesorom Bogdanom Todorovim, radi lecenja. Pozelno, sto pre. Hvala unapred na svesrdnoj pomoci. Pozdrav, Zivanko

Mladena

14.05.2018. 10:26

Postovani, Mogu li dobiti kontakt od gospodina Hadzi Bogdana Todorova?Hvala unapred,Mladena

Dragan

12.01.2019. 14:55

@Jelena - molio bi kontakt telefon ili mejl adresu dr Hadži Bogdana Todorova, ili obavestenje gde mogu nabaviti Krst, gumenu poluloptu i filter za vodu Unapred zahvalan

Ale

17.05.2018. 10:18

@Darko - Dosao sam do ovih brojeva na netu, mozes da proveris011 246 9967063 1222 969E-mail hersovsav@gmail.com

milorad sucevic

16.05.2018. 13:59

dali mi neko moze dati br telefona gospodina todorova ili mejl na koji ga mogu kontaktirati

pedja

08.09.2018. 10:08

@milorad sucevic - gde mogu da kupim uredjaj koji se montira na cesmu- vodu preobrazava u zivu vodu i koliko kosta Pozdrav,

nermina

04.02.2019. 18:11

PozdravPostovani da li mozete poslati E-mail ili broj telefona Profesora Bogdan Todorov jer mi je od velike vaznosti kontakt sa njim. Unaprijed se zahvaljujem na vase odgovor.L.P. Nermina

Dragoljub

15.02.2019. 20:19

Molim za broj mobilnog telefona ili e- adresu. Hitno je potrebno radi lečenja.Unapred hvala.Dragoljub Živkovic

Danica

06.03.2019. 15:57

Molila bih za broj telefona od Profesora ako ste u mogucnosti sa mi date.Unapred zahvalna Danica

Braca

12.01.2020. 21:34

Kako bi mogao dobiti broj telefona od profesora ili kako bi mogao naruciti omeksivac vode i koja je cena