Пронађем Хитлеров бункер у Пољској?

Taнјуг

11. 09. 2015. у 16:54

Један пољски истраживач тврди да је пронашао велику поздемну структуру на југозападу Пољске коју су нацисти изградили као нуклеарни заклон за Хитлера

Пронађем Хитлеров бункер у Пољској?

Фото:геттyимагес

ВАРШАВА - Један пољски истраживач тврди да је пронашао велику поздемну структуру на југозападу Пољске коју су нацисти изградили као нуклеарни заклон за Хитлера.

Криштоф Спаковски је новинарима данас рекао да нимало не сумња у своје откриће које је, како каже, засновано на доказима које је деценијама прикупљао, укључујући сведочења очевидаца, стара документа и радарско испитивање тла, пише АП.

Он је ТВН24 рекао да је структура део система железничких тунела и коридора које су нацисти градили током Другог светског рата у околини града Валбжих.

Раније овог месеца, двојица мушкараца саопштила су да су пронашли други тунел на другој локацији у Валбжиху са нацистичким возом који, наводно, крије благо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

неимени

11.09.2015. 17:29

Одлично. Сад то фино обелеежите и почните са обожавањем. Пољаци воле немце, а 'итлер им је међ дражима.

sasa

11.09.2015. 18:20

@неимени - Ne glupajte luposti.. Ako je iko stradao u borbi protiv nemaca i rusa to su jadni poljaci.Uostalom jako su se dobro drzali iako su ih sovhjeti pokvareno udarili s ledja kao 1915. Bugari nas.

Stari Beograđanin

11.09.2015. 20:01

@неимени - Sasa varaš se! Stradali poljski Jevreji. Zbog njih i drugih Jevr. sa istoka je napravljen zloglasni Aušvic sa spoljnim logorom Birkenau, a ne zbog Poljaka. I još 20-tak drugih logora. Bili su to najveći nacistički logori u Evropi u kojima je stradalo preko 5 milion ljudi. Među sužnjevima je bilo i Poljaka komunista i protivnika nacista ali su preovlađivali Jevreji i Romi, Sloveni kao Srbi i stotine hiljada ruskih vojnika itd. Najmanje Poljaka. Sada oni vole Nemce koji ih pujdaju na Ruse!

неимнеи

11.09.2015. 20:16

@неимени - Ја сам међу њима радио. Једаред њих двадесетак ( колеге инжењери) и ја на паузи, упитах их дакле зашто воле немце,а мрзе Русе. Зато јер знамо ко су нам пријатељи, а ко непријатељи одговори један од њих, а остали су кимали главама. Пољаци у великој већини мрзе, али баш мрзе Русе. Мрзе их колективно стотинама година. Не једном су скупа са германима ратовали против Руса и тада су страдавали од Руса. Руси никада нису требили народе, а пољаци су се тиме бавили у Русији. Пољаци су словенски отпад.

Poljaci su Rusima

12.09.2015. 14:42

@неимени - ono sto su Rvati Srbima... krvnici. Katolicki fundamentalisti.

Mikiboy

11.09.2015. 19:04

E jos samo da nadju to zlato pa da sve zene obucu u bunde i da se ne trezne od votke.

Mile

11.09.2015. 19:12

Poljaci su Cudo !! Prvo su pre nekoliko dana " Pronasli " Fantomski voz pun Zlata koji tu stoji 70 godina , evo danas nasli Protiv atomski bunker , koji nije ukopan i Prokisnjava !! Ocekujem da ce za neki dan da nadju i samog Hitlera kako seta po lokalnom Buvljaku :)

БЛЕСИНГЕР(шипац)

12.09.2015. 09:26

Коначно је нато-нацистички пакт "обзнанио" место следећег "скупа" ... да прославе Дан победе "мимо" целокупног човечанства ... Аферим !!!